-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Svynis Todas: Demonas kirpėjas“ pas žiūrovus grįžta atnaujintas

Praėjusiais metais pristatytas miuziklas „Svynis Todas: Demonas kirpėjas“ šiemet į sceną grįžta gerokai pakeistas. Vasario 11–14 dienomis Vilniaus kongresų rūmuose pasirodys net trys nauji jo pagrindinių vaidmenų atlikėjai – Kostas Smoriginas jaunesnysis, Jeronimas Milius ir Lauryna Bendžiūnaitė.
Miuziklas „Svynis Todas: Demonas kirpėjas“
Miuziklas „Svynis Todas: Demonas kirpėjas“ / Bohemiečių nuotr.
Temos: 1 Premjera

„Esu labai laimingas turėdamas galimybę dainuoti šiame spektaklyje ir pasirodyti Lietuvos publikai“, – sako Svynio Todo vaidmenį miuzikle atliksiantis bosas-baritonas Kostas Smoriginas. Londono „Covent Garden“ karališkajame teatre dirbančio solisto gastrolių kalendorius įvairiose šalyse jau suplanuotas keleriems metams į priekį.

Pasak K.Smorigino, Svynio Todo vaidmuo yra iššūkis. „Jokio panašaus personažo man dar niekada neteko įkūnyti. Vaidmuo be galo sudėtingas ne tik atlikimo prasme – Svynis Todas yra labai impulsyvus ir tai reikalauja išties daug emocinių jėgų“, – prisipažįsta charizmatiškasis atlikėjas.

„Ši spektaklio atlikimo versija bus visiškai kitokia, kupina aistros ir naujos energijos. Labai įdomu – juk pasikeitė net trys pagrindiniai solistai“, – sako nepamainoma Svynio Todo partnerės ponios Lavet vaidmens atlikėja, dainavusi ir ankstesniuose miuziklo pastatymuose.

Ypatinga spektaklio staigmena – tarp operos solistų pasirodysiantis roko dainininkas Jeronimas Milius, kuris atliks Antonio vaidmenį. J.Milius daugeliui yra gerai pažįstamas kaip buvęs Lietuvos atstovas „Eurovizijos“ dainų konkurse ir TV projekto „Triumfo arka“ dalyvis.

„Vaidmuo šiame miuzikle man yra nauja ir labai įdomi patirtis. Džiaugiuosi galėdamas dainuoti su patyrusiais operos solistais, savo srities profesionalais, ir atskleisti save rimtosios muzikos srityje“, – sako gražiu ir stipriu balsu išsiskiriantis J.Milius.

Su J. Miliumi Antonio mylimosios ir Svynio Todo dukters Joanos vaidmeniu debiutuos L.Bendžiūnaitė, studijuojanti Londono karališkojoje muzikos akademijoje. Sparčiai kylanti solistė, savo sopranu neseniai žavėjusi žiūrovus operoje „Verteris“, drąsiai ėmėsi šio jai naujo vaidmens.

Pirmą kartą amerikiečių kompozitoriaus Stepheno Sondheimo miuziklą Lietuvos publikai „bohemiečiai“ su Gintaro Rinkevičiaus vadovaujamu Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru pristatė praeitų metų vasarį. Jis sulaukė didžiulio susidomėjimo, o praeitą lapkritį žiūrovai turėjo nepaprastą galimybę apsilankyti užkulisiuose.

Ankstesniuose spektakliuose pagrindinius vaidmenis atliko Dainius Stumbras, Asmik Grigorian, Laimonas Pautienius ir Joana Gedmintaitė.

Populiaraus miuziklo scenografiją kūrė scenografas Dickas Birdas ir šviesų dailininkas Peteris Mumfordas. Spektaklio kostiumų ir grimo dailininkas – Juozas Statkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius