Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tamsta“ muzikoje 2010“ – dvi dienos meilės ir muzikos

Daugybę draugų muzikos pasaulyje turintis gyvos muzikos klubas „Tamsta“ liepos mėnesį ruošia antrą grandiozinį linksmybių, geros muzikos ir aktyvios veiklos užtaisą. Šiltas, jaukus ir supermuzikalus festivalis „Tamsta“ muzika“ visus į Dzūkiją sukvies paskutinįjį liepos mėnesio savaitgalį.
„Tamsta“ muzikos“ lankytojai
„Tamsta“ muzikos“ lankytojai / M.Paškausko nuotr.

Šiųmečiame festivalyje kartu su lietuvaičiais šėls ir savo muziką dovanos nepakartojami švedai „Little Dragon“, į sceną lips gausus geriausių Lietuvos atlikėjų desantas. Gera nuotaika ir muzika festivalio lankytojus apdovanos Lietuvos „Eurovizijos“ konkurso viltis – nutrūktgalviai „InCulto“, o Algirdas Kaušpėdas festivalyje atskleis visą „Anties“ didybę. Gerokai pasipurtyti privers tūkstantines minias išjudinantys „G&G Sindikato“ vyrai.

Romantiški ir elegantiški Leon Somov ir Jazzu dalinsis savo meile muzikai, o humoro dozę klausytojams įteiks pašėlę BIX su Sauliumi Urbonavičiumi- Samu priešaky. Gausų gerbėjų būrį jau turintys „Freaks On Floor“ dovanos dainas iš savo vos pasirodžiusio debiutinio albumo „Freaky Wonder“.

Mykolo Paškausko nuotr./Grupės „Saulės kliošas“ pasirodymas
 „Saulės kliošas“

Svajokliai „Empti“ išmaudys susirinkusius jausmų jūroje, o „Svastikos Sukitės Greitai“ (arba tiesiog SSG) su Algiu Ramanausku-Greitai čia pat surengs „kontrastinį dušą“ su sodrios ironijos doze. Festivalyje taip pat pasirodys pasiutėliai „BrassBastardz“, linksmieji funk ir disco propaguotojai „Saulės kliošas“, trankios „Bitės“, visų kartų mylimi „Poliarizuoti stiklai“, visai neliūdni „Liūdni slibinai“, „Jing‘a‘ling“, „Rezervuota“ ir kiti.

Mykolo Paškausko nuotr./Nemažai atvykusiųjų susiviliojo proga užsirakinti „burbule“ ir pasivaikščioti vandeniu.
Nemažai atvykusiųjų susivilioja proga užsirakinti „burbule“ ir pasivaikščioti vandeniu.

Daugiau pramogų

Festivalis šiemet atvykusius į Dzūkiją pasitiks pasipildžiusiu ne tik atlikėjų, bet ir pramogų, originalių menininkų bei maitinimo „taškų“ arsenalu.

Sukurta gatvės šokių scena festivalyje atskleis didžiausios gatvės šokių turnyro Baltijos šalyse „Urban dance“ šokėjų gabumus ir pristatys pašėlusių lindyhoperių iš Lindyhop.lt komandą. Mėgstantys aktyvų poilsį galės išmėginti jėgas žaisdami muzikalų kapoeros judesių ir paplūdimio tinklinio mišinį – nuotaikingą „Bossabolą“, stalo žaidimus, pasivaikščioti vandeniu pripučiamame burbule ar net pasikaitinti pirtyje. Smegenis festivalyje pamiklinti galės ir galvosūkių mėgėjai, o apie ekstremalųjį sportą pasakos „Boardsports“ komandos atstovai.

Meniškus vėjus renginyje garantuos nuotaikingas Menininkų turgelis, kur sklandys spalvoti muilo burbulai. Mėgstantys apsipirkti bus sužavėti vintage parduotuvėlės „De’Žavu“ siūlomu išraiškingų daiktų asortimentu, o ieškantys ekologiško maisto nudžiugs radę Žaliąjį turgelį, kuriame be kitų gėrybių įsikurs gardumynų pilni Sūrininkų namai.

Specialiai jėgų atgavimui „Tamsta“ muzikoje“ bus įrengta poilsio erdvė. Čia ateiti vilios „Tamsta“ kava, papildyta knygų lobynu, kurį pateiks „Baltų lankų“ knygynas. Greta norinčius išmėginti save kvies moderni „Tamsta“ ir „Apple“ įrašų studija.

„Tamsta“ muzika 2010“ pasisako už ekologiją ir draugystę su „Lietuvos geležinkeliais“, tad visi festivalio lankytojai į Dzūkiją vyksiantys traukiniu, parodę kasoje bilietą, gaus 50 proc. nuolaidą.

Vaizdingose Varėnos apylinkėse vyksiantis festivalis šiemet kokybiškos muzikos mylėtojus suvienys liepos 30–31 dienomis. Vienos dienos bilietas kainuoja 35 Lt, dviejų – 60 Lt. Daugiau informacijos čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius