Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tamstos“ akcija – kaip diena, taip staigmena!

Rudens vakarus drauge šilčiausiai leisti kviečia gyvos muzikos klubas „Tamsta“. O kad nosis ne vienam nešaltų, klubo linksmybių skyrius priruošė muzikaliausių pyragų, melodingos arbatos ir saldžiausių susitikimų.
Gyvos muzikos klubas „Tamsta“.
Gyvos muzikos klubas „Tamsta“. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Staigmena

Trečiadienį, spalio 6–ąją, nuo scenos su klausytojais sveikinsis žavūs vaikinai iš „Avenue Acoustic“. Daugelis pirmąsyk susipažino su šios grupės skambesiu išgirdę jų sukurtą serialo „Neskubėk gyventi“ garso takelį. Paprasti, nuoširdūs ir kupini romantikos vaikinai padovanos vakarą, prisotintą jaukumo. Pajuskite grupės dainų eilutėse švelnų virpesį, leisiantį pamiršti dienos sunkumus.

Koncerto pradžia spalio 6 dieną, trečiadienį 21.30 val. Bilieto kaina – 7 Lt.

Domantas Razauskas ir Grupė savąja kūryba „Tamstos“ erdves užpildys ketvirtadienį. Mielas ausiai D.Razausko balsas pasakos girdėtas ir naujas istorijas, kiekvieną jų nuspalvindamas savaip. Vienu geriausių dainuojamosios poezijos atlikėjų Lietuvoje laikomas autorius pasirodys drauge su egzotiškų instrumentų virtuozu Sauliumi Petreikiu bei akordeono meistru Audriumi Paznioku. Drauge trijulė klausytojams patieks gurmanišką vakaro programą.

Koncerto pradžia spalio 7 dieną, ketvirtadienį 21.30 val. Bilieto kaina – 15 Lt.

Gerai pažįstami „Saulės Kliošo“ linksmuoliai scenoje karaliaus penktadienį. Net niūriausią dieną saulėta muzika nudažantys muzikantai su Juste Starinskaite priešakyje neleis publikai sėdėti. Mėgiamos dainuos užliūliuos geros nuotaikos ritmu ir nepaleis, kol neimsite šokti. Arba dainuoti drauge su grupe. Pasiruoškite diskotekai!

Koncerto pradžia spalio 8 dieną, penktadienį 21.30 val. Bilieto kaina – 20 Lt, su LSP 15 Lt.

Praėjusiais metais garsinęs Lietuvos vardą Maskvoje vykusiame „Eurovizijos“ dainų konkurse, Sasha Song arba Dima Šavrovas, šeštadienį užims „Tamstos“ sceną. Gausią gerbėjų armiją turintis atlikėjas dovanos mylimas savo dainas ir pagardins programą naujienomis. Kada, jei ne šįsyk, susitikti su senokai Vilniaus scenoje matytu Sasha Song ir išgirsti jausmingą jo muziką.

Koncerto pradžia spalio 9 dieną, šeštadienį 21.30 val. Bilieto kaina – 15 Lt.

Po savaitės naują koncertų seriją trečiadienį pradės sau lygių neturintis vieno žmogaus orkestras – Akira Jimbo. „Yamaha“ pristatomame renginyje pasirodysiantis muzikantas – vienas geriausių Japonijos būgninkų. Per karjerą Akira Jimbo išgarsino savo vardą visame pasaulyje. Šįsyk koncerte sau lygių neturintis japonas panaudos elektroninių būgnų galimybes. Įspūdinga atlikėjo technika leidžia sukurti išskirtines melodijas. Privalote išgirsti.

Koncerto pradžia spalio 13 dieną, trečiadienį 21 val. Bilieto kaina – 10 Lt

Liūliuojančios eksperimentuoti mėgstančios Migloko dainos „Tamstoje“ kaip gėlės žiedai skleisis ketvirtadienį. Vasarą pristačiusi albumą dainininkė mielai pažaidžia ir su vaizdais. Kas laukia šįsyk? Išskirtinis vokalas, šviežia muzika. Su prancūzišku šarmu, spalvotom dainom ir savitu požiūriu į gyvenimą Migloko belsis į jūsų širdis. Įsileiskite.
 
Koncerto pradžia spalio 14 dieną, ketvirtadienį 21.30 val. Bilieto kaina – 15 Lt, su LSP 10 Lt.


Kitą penktadienį švęsti drauge kviečia R‘n‘B, hiphopo ir funk stiliaus muziką propaguojantis kolektyvas „Tofu Bubble“. Platus grupės repertuaras, vinguriuojantis solistės Milės balsas ir puikus vaikinų muzikinis palaikymas nušvies jūsų savaitgalio pradžią. Nors kol kas „Tofu Bubble“ yra surengę nedaug koncertų, kolektyvas neslepia entuziazmo ir ryžto įsitvirtinti scenoje. Dar viena gera žinia ta, kad po koncerto, 23val., „Tamstoje“ susirinks būrys džiazo muzikantų ir užkurs smagų Vilnius Jazz Jam Session.

Koncerto pradžia spalio 15 dieną, penktadienį 21 val. Bilieto kaina – 10 Lt, po koncerto įėjimas nemokamas!

Spalio 16–ąją, šeštadienį, klubas „Tamsta“ tikrai bus pilnutėlis, mat čia koncertuos „braliukų“ latvių ypač mylimi „Melo–M“. Ši moderni Latvijos violončelininkų grupė, kurios pavadinimas rodo atlikėjų meilę muzikai, jau pavergė daugybės klausytojų širdis. „Melo–M“ vaikinai apsiginklavę violončelėmis ir būgnais, atliks žinomus populiariosios muzikos ir roko kūrinius. Šių melodijos, paliestos violončelių įgis kitą veidą ir prisipildys modernaus skambesio, kuriuo taip žavisi publika. Negirdėtos interpretacijos, trykštanti energija ir muzikinis violončelių šokis nepaliks abejingų.

Koncerto pradžia spalio 16 dieną, šeštadienį 21 val. Bilieto kaina – 20 Lt. Po koncerto, 23val., Vilnius Jazz Jam Session.

 Daugiau informacijos www.tamstaclub.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius