-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teatro judėjimas „No Theatre” pirmajam sezonui rengiasi LAFRI ir kviečia į spektaklį

Prieš metus savo veiklą pradėjęs gatvėje, teatro judėjimas „No Theatre“ skelbia apie pirmąjį oficialų sezoną. Aktoriaus ir muzikanto Vido Bareikio vadovaujamas „No Theatre“ pagarsėjo savo viešais ir netikėtais pasirodymais.
LAFRI
LAFRI. / „No Theatre“ nuotr.

Šiais metais jaunieji kūrėjai pasiryžę neapleisti ne tik „užteatrinės“ veiklos, bet ir džiuginti savo žiūrovus spektakliais. Šiame sezone „No Theatre“ visus kvies į jau startavusius „No Concert“ bei „Atviros erdvės“ programoje sukurtą spektaklį „Vakaras su knyga“ (pagal M.Bulgakovo romaną „Meistras ir Margarita“), o jau lapkritį planuoja net penkiasdešimt metų lauktą premjerą...

Norėdami kuo geriau pasiruošti naujajam sezonui, aktoriai ne tik įtemptai repetuoja, bet ir lieja prakaitą LAFRI (Lietuvos aktorių fizinio rengimo institute). Ten ir gimė mintis kartą į mėnesį organizuoti „Teatro klubą“, kuris kas kartą bus skiriamas apžvelgti tam tikrai temai. Klube vyks diskusijos, video įrašų peržiūros, gyvi pasirodymai. Pirmasis vakaras bus skirtas surrealizmo temai, vienas pirmųjų klubo svečių Europoje pripažintas vienaakis katinas tapytojas, kuris tapo uosdamas spalvas.

Šio sezono spektakliuose žiūrovai galės pamatyti plejadą niekam nežinomų bei negirdėtų aktorių: tai Indrė Lencevičiūtė, Eglė Špokaitė, Elzė Gudavičiūtė, Marius Repšys, Vainius Sodeika, Ainis Storpirštis ir, žinoma,  negarsusis, jokiame seriale nematytas, kino kamerų nepaliestas Dovydas Stončius.

Taigi jau rugsėjo 26 dieną „No Theatre“ kviečia visus į Menų spaustuvę (Šiltadaržio g. 6), kur 19h. rodys spektaklį „No Concert“ (bilietus platina bilietupasaulis.lt), o 21:30 visų laukia „Teatro klube“, kuris savo duris atvers buvusioje duonos kepykloje (Saltoniškių g. 7), įėjimas nemokamas. Daugiau informacijos galite rasti www.notheatre.lt arba socialinio tinklapio „Facebook“ „No Theatre“ grupėje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius