-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tebūnie šokis, muzika ir grafičiai

Gatvės šokis, muzika ir vizualinis menas susivienys Birželio 18 dieną, 14 val. „Commune Art“ kūrybinės dirbtuvės, atėjus vasariškiems orams, kviečia į naujai sutvarkytą Paribio g. 12 gamyklos kiemelį, kuriam šeštadienio popietę gyvybės įkvėps grafičių meistrai, gatvės šokėjai ir muzikantai iš Estijos.
Gatvės šokis
Gatvės šokis / Renginio organizatorių nuotr.
Temos: 2 Šokiai Grafičiai

80 metrų ilgio siena atiduodama visiems, norintiems įamžinti savo kūrybą jaunųjų menininkų dirbtuvių kieme. Pagrindines temas didžiajai sienai diktuos Lietuvos grafičių meistrai. Kaip pasikeis siena, nežino niekas – „Commune Art“ kūrybininkai piešėjams palieka visišką laisvę.

„Commune Art“ sode taip pat įsikurs „Urban Dance“ šokėjai. Jie kovos dėl galimybės pasirodyti „Tamsta muzika 2011“ festivalyje, kuriame „Urban Dance“ įkurs savo erdvę. Kol grafičių piešėjai dabins erdves, šokėjai drauge su jaunais, galbūt dar nedaug kam žinomais, bet ypatingai gerai šokėjus jaučiančiais DJ‘ais, savas istorijas pasakos judesio kalba – hiphopo ritmu. Kasmetinėse „Urban Dance“ varžybose esame pratę matyti ir jausti kovos energiją bei verdančias šokio aistras, šią dieną „Urban Dance“ šokėjai turės misiją – kurti laisvės nuotaiką. Kaip sako „Commune Art“ kūrybininkai, svarbiausia šią dieną atsipalaiduoti  ir mėgautis viskuo – „Chill and have fun!“

Nuo saulės besislepiančių lauks dirbtuvių kino salė su praėjusių „Urban Dance“ turnyrų filmais, o šokėjams atsipūsti leis iš Estijos atvykusi gyvos muzikos grupė „Uebanda“. Bosinės gitaros, afrikietiškos džembės, gitaros, trombono ir saksofono melodijas apipins „G“ pasivadinusios vokalistės repavimas ir dainavimas. Muzikantai jungia fanko, afrobeat, hiphopo ir regio stilius, o savotiškas jų mišinys garantuoja teigiamų vibracijų dozę.

„Commune Art“ dirbtuves renginio iniciatoriai kviečia aplankyti visus, norinčius dalyvauti ar tiesiog gerai praleisti laiką kūryba pulsuojančioje aplinkoje.

VIDEO: Urban Dance Summer 2011

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius