-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tele Bim-Bam“ gimtadienio repeticijose R.Karpis pasikrauna teigiamos energijos

Ketvirtadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje „Tele Bim-Bam“ kolektyvas repetavo jubiliejinio, 20-ojo gimtadienio pasirodymą. Dviejų dalių koncertą, kuriame skambės senos, naujos dainos ir ištraukos iš miuziklo „Voro vestuvės“, bus galima išvysti šį sekmadienį.
Repeticijos akimirka
R.Karpis ir M.Mikutavičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Repeticijoje „Tele Bim-Bam“ kolektyvo vaikai, aktoriai, televizijos laidų vedėjai ir dainininkai ruošė šventinio renginio pasirodymus. Pagrindinius nurodymus kūrybinei grupei davė „Tele Bim-Bam“ „mama“ Neringa Čereškevičienė ir renginio choreografas iš Latvijos Agris Danilevič.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Repeticijos akimirka
Repeticijos akimirka

Jubiliejiniame koncerte naujai suskambės legendinė daina „Musė“, kuriai kompozitorius Linas Rimša kuria naują aranžuotę. „Keistuolių teatro“ aktorius Andrius Kaniava su „Tele Bim-Bam“ merginomis užtrauks jau bene dvidešimt metų skambantį „Televizorių“, o laidų vedėjas Algis Ramanauskas-Greitai savaip atliks dainą „Kiškis Piškis“. Vieną gražiausių „Tele Bim-Bam“ dainų „Baltoji varnelė“ sudainuos dainininkė Edita Bagdonaitė ir choras „Brevis“.

Antrojoje gimtadienio koncerto dalyje bus atliekami geriausi roko operos „Voro vestuvės“ kūriniai, pavyzdžiui, dainininkas, žurnalistas Marijonas Mikutavičius koncerte įsikūnys į vabalo be ūsų vaidmenį.

Pirmoje ir antroje koncerto dalyje pasirodys operos solistas Rafailas Karpis. Pirmoje dalyje Rafailas atliks ir vieną garsiausių „Tele Bim-Bam“ dainų, tačiau kokią – nusprendė neatskleisti ir visus paragino palaukti koncerto.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Repeticijos akimirka
Repeticijos akimirka

„Nesakysiu kokią dainuosiu, tegu tai būna staigmena. Man visos dainos iš „Tele Bim-Bam“ repertuaro labai artimos. Prieš 20 metų dalyvavau vienoje pirmųjų „Tele Bim-Bam“ laidų kaip vaikas, dar labai gerai viską prisimenu. Laidoje dalyvavo keturi berniukai iš „Ąžuoliuko“ choro, tarp kurių patekau ir aš. Mes toje laidoje maivėmės, skaitėme atvirkščiai apverstus laikraščius... prisiminti šias akimirkas labai smagu', – patikino solistas.

Pasak R.Karpio, jam labai įdomu stebėti Neringos darbą ir tai, kaip laikui bėgant keitėsi „Tele Bim-Bam“ laidos. R.Karpis taip pat su malonumu dalyvauja šio kolektyvo veikloje ir prisideda prie įvairių projektų, iš kurių pasisemia tik teigiamų emocijų.

„Nuo vaikų sklinda teigiama energija, man labai patinka su jais dirbti. Nuo jų pasikraunu teigiamos energijos, jie viską atlieka nuoširdžiai. Mums darbas tampa rutina, o vaikai viską daro kaip pirmą kartą, aktyviai, su daugybe minčių. Kai jie taip nuoširdžiai dirba, tai ir mus tai paveikia“, – tikino R.Karpis.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius