Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tele Bim-Bam“ „Musę“ miksuos didžėjus, o Algis Greitai trauks „Kiškį Piškį“ (video)

Sparčiai artėja gegužės 2 diena, kai Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyks jubiliejinis, dvidešimtojo gimtadienio proga rengiamas, „Tele Bim-Bam“ koncertas. Visas „Tele Bim-Bam“ kolektyvas, suaugusieji ir patys mažiausieji, intensyviai ruošiasi šventiniam pasirodymui ir žada daugybę staigmenų gimtadienio svečiams. Tarp jų – naujai skambėsiantys hitai, naujas „Tele Bim-Bam“ žvaigždučių amplua ir gausus būrys Lietuvos scenos įžymybių.
Neringa su „Tele Bim-Bam“ komanda
Neringa su „Tele Bim-Bam“ komanda / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmojoje jubiliejinio koncerto dalyje svečiai išgirs ne tik „Tele Bim-Bam“ himną, bet ir visiškai naują dainą, kviečiančią svajoti ir sveikinti vieniems kitus. Be to, renginio metu kolektyvo nariai perduos savo „išaugtas“ dainas mažiesiems dainininkams.

„Vaikams ir tėveliams turėtų labai patikti visiškai naujai skambanti „Musė“. Šiuo metu kompozitorius Linas Rimša kuria naują šios dainos aranžuotę, nes dainos atlikėjas Justas išaugo. Pats dainininkas šiuo metu stovi prie didžėjaus pulto ir mokosi miksuoti – vyksta kūrybinės paieškos“, – pasakoja „Tele Bim-Bam“ kolektyvo vadovė Neringa Čereškevičienė.

Vyriausios telebimbietės koncerte kartu su „Keistulių teatro“ aktoriumi Andrium Kaniava naujai užtrauks jau bene dvidešimt metų skambantį „Televizorių“, o televizijos žvaigždė Algis Ramanauskas-Greitai savaip atliks dainą „Kiškis Piškis“. Vieną gražiausių visų laikų „Tele Bim-Bam“ „širdžių“ dainų „Baltoji varnelė“ gimtadienio koncerte bus dainuojama dainininkės Editos Bagdonaitės ir choro „Brevis“.

Antrojoje gimtadienio koncerto dalyje žiūrovai išvys ne ką mažesnį būrį scenos ir televizijos žvaigždžių –  jos metu bus atliekami geriausi roko operos „Voro vestuvės“ kūriniai. Pavyzdžiui, dainininkas, televizijos laidų vedėjas ir žurnalistas Marijonas Mikutavičius koncerte įsikūnys į vabalo be ūsų vaidmenį, o pirmojoje dalyje kartu su „Tele Bim-Bam“ kolektyvu smagiai užtrauks „Do re mi“.

„Žinoma, labiausiai telebimbadienio laukia vaikai. Jie labai nuoširdžiai ruošiasi šventei ir rodo didžiulę motyvaciją – viskas bus atliekama gyvai“, – sako N. Čereškevičienė.

Apie pasiruošimą „Tele Bim-Bam“ gimtadieniui ir vykstančias repeticijas aktorės – skruzdelytės Aušra Štukytė ir Eglė Driukaitė pasakoja šiame video klipe:
 

 

VIDEO: "Tele Bim-Bam" "Musę" miksuos didžėjus, o Algis Greitai trauks "Kiškį Piškį"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius