Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tele Bim-Bam“ per jubiliejų sieks šypsenų rekordo

Per mamyčių dieną, gegužės 2 dieną, Vilniaus „Siemens“ arenoje gausi ir subrendusi „Tele Bim-Bam“ komanda grandioziniu koncertu švęs garbingą 20-ąjį jubiliejų. Prisimindami didelį gerbėjų susidomėjimą pelniusius 15-ąjį ir 18-ąjį „Telebimbadienius“, organizatoriai per šį jubiliejų sieks užfiksuoti daugiatūkstantinės mažų ir didelių žiūrovų minios šypsenų rekordą.
Neringa su „Tele Bim-Bam“ komanda
Neringa su „Tele Bim-Bam“ komanda / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kiekvieną kartą norisi atrasti ką nors nauja, todėl šiais metais savo jubiliejui surengsime dviejų dalių koncertą-akciją, per kurį prašysime, kad visi susirinkusieji vienu metu nusišypsotų, ir taip užfiksuosime Lietuvos šypsenų rekordą, – žadėjo Neringa Čereškevičienė ir išdavė, kad šios akcijos idėją sugalvojo dešimtmetis jos laidos žiūrovas: – Į mūsų laidą vaikai siunčia savo svajones ir štai Arnoldas parašė, kad norėtų, jog visi nusišypsotų. Mes užsikabinome už šios minties ir todėl pakviesime visus koncerto dalyvius padovanoti mums šypseną.“

Per trijų valandų koncertą su pertrauka visi „Tele Bim-Bam“ draugai išgirs garsiausias šio kolektyvo dainas, sukurtas per 20 metų, kurias atlikti padės garsūs svečiai Marijonas Mikutavičius, Algis Ramanauskas-Greitai, Rafailas Karpis, Andrius Kaniava, choras „Brevis“ ir kiti.

„Žiūrovai išgirs mūsų dainų retrospektyvą bei keletą naujų kūrinių. Tiesa, kai kurie mūsų dainininkai jau paseno, todėl per koncertą įvyks kelių dainų perdavimas mažesniems, – šypsojosi Neringa, švelniai pažiūrėdama į du šalia sėdinčius sūnus. – Štai Justas jau perkopė 1,90 m ūgį ir daina apie musę jam nebetinka, todėl ją perleis mažajam broliui Rapolui, kuris jau pradėjo lavinti balsą „Ąžuoliuko“ chore.“

Vaikų draugė Neringa neslėpė, kad tokia reikšminga „Tele Bim-Bam“ sukaktis ne tik džiugina, bet ir verčia susimąstyti apie ateitį.

„Nieko čia džiugaus! Kyla klausimas – o kas po to? Kaip toliau? Organizatoriai juokauja, kad jau ir 25-metį planuoja – tada man reikės eiti tikrintis sveikatos. Vaikai užaugo, bet širdyje tų metų nesijaučia...“ – tikino N.Čereškevičienė, žadėdama smagią bendrą šio jubiliejaus ir mamyčių šventę.

Beje, organizatoriai žada, kad bilietų kainos (nuo 24 iki 49 litų) leis į šį renginį ateiti visoms norinčioms šeimoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius