-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„The No Smoking Orchestra“, „Gogol Bordello“ ir „Haydamaky“ ruošia bendrų projektų? (video)

Balkanišką siautulį keliančios grupės „The Non Smoking Orchestra“, „Gogol Bordello“ ir į festivalį „Be2gether“ šiemet atvykstantys „Haydamaky“ gali nustebinti naujais bendrais projektais. Po gruodį įvykusio bendro šių originalių grupių pasirodymo Ukrainos festivalyje „Balkanfest“, atlikėjai neslepia, kad ateityje jų bendradarbiavimas gali pateikti netikėtų muzikinių darbų.
Grupė „Haydamaky“
Grupė „Haydamaky“ / Organizatorių nuotr.

„Mūsų dainos – daugiau nei paprastas rokas. Tai mūsų mintys, kultūra, klajokliškos ukrainiečių istorijos, lydėjusios tautą nuo kazokų laikų. Nemažai panašumų yra ir „The No Smoking Orchestra“ bei „Gogol Bordello“ muzikoje, todėl mums labai pakeliui“, – pasakojo grupės „Haydamaky“ vokalistas Oleksandras Yarmola.

2009 m. gruodį Kijeve surengtame festivalyje „Balkfest“ energija trykštantis ukrainiečių rokerių pasirodymas sužavėjo ne tik žiūrovus, bet ir garsiausius festivalio svečius. Dar labiau visi įsiaudrino, scenoje netikėtai pasirodžius „Gogol Bordello“ vokalistui Eugene Hutz, „Haydamaky“ vokalistui Oleksandrui Yarmolai ir Emiro Kusturicos suburtų „The Non Smoking Orchestra“ muzikantams. Visi kartu jie atliko Emiro Kusturicos hitą „Bubamara”.

„Grupė „Haydamaky“ yra viena geriausių muzikinių grupių, kurias mes išgirdome per pastaruosius dešimt metų. O „Gogol Bordello“ yra smagiausi chuliganai scenoje, su kuriais teko groti“, – teigia „The No Smoking Orchestra“ nariai.

Kardus į elektrines gitaras išmainę kazokai „Haydamaky“ savo audringą pasirodymą surengs Lietuvoje birželio 25-27 d. vyksiančiame muzikos ir meno festivalyje „Be2gether“.

VIDEO: Gogol Bordello_The No Smoking Orchestra_Haydamaky

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius