Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakuose įvyks talentingiausių jaunųjų atlikėjų koncertas

Beveik 150 norinčiųjų ir tik 25 laimingieji – tokio susidomėjimo sulaukė Lietuvos gretutinių teisių asociacijos (AGATA) surengta jaunųjų muzikos talentų meistriškumo stovykla. Šioje stovykloje leidusių jaunųjų talentų darbo rezultatus galėsite išvysti baigiamajame koncerte Trakuose penktadienio vakarą.
Loreta Sungailienė (dešinėje)
Loreta Sungailienė (dešinėje) / Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr./Jurgis Brūzga su jaunosiomis stovyklautojomis
Jurgis Brūzga su jaunosiomis stovyklautojomis

Visą savaitę jaunieji atlikėjai iš įvairių Lietuvos kampelių praleido mokydamiesi iš tokių scenos vilkų kaip Domas Aleksa, Jurgis Brūzga, Neda Malunavičiūtė, Andrius Kulikauskas, Gediminas Storpirštis, Veronika Povilionienė, Edmundas Seilius, Loreta Sungailienė, Domantas Razauskas, taip pat pramogų verslo atstovų ir autorių teisių specialistų.

Kūrybinė jaunųjų atlikėjų meistriškumo stovykla – tai vienas iš Lietuvos gretutinių teisių asociacijos (AGATA) švietimo projektų. Ji finansuojama iš lėšų, kurios surenkamos kaip kompensacijos atlikėjams už jų kūrinių įrašų kopijavimą.

Šios stovyklos tikslas – suteikti galimybę gabiausiems jauniesiems atlikėjams mokytis kartu su patyrusiais įvairių žanrų muzikos atlikėjais. Stovykloje vyko meistriškumo pamokos ir susitikimai su žinomais operos solistais, bardais, džiazo ir liaudies muzikos atlikėjais, vakaronės ir improvizuoti koncertai.

Šioje stovykloje plušėjusių jaunųjų talentų darbą vainikuos koncertas. Jame ir atsiskleis visa, kas buvo išmokta stovykloje. Koncerte pasirodys jaunieji atlikėjai kartu su savo mokytojais – profesionaliais Lietuvos atlikėjais.

Koncerto pradžia – penktadienį, rugpjūčio 6 d. 20 val. prie Trakų rajono kultūros rūmų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius