Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Urban Dance“ šokių turnyre atgims Michaelas Jacksonas

Šeštadienį, lapkričio 27 dieną, tarptautinis gatvės šokių turnyras „Urban Dance“ kaip kasmet po vienu stogu suburs šimtus kautis ir nugalėti pasiruošusių šokėjų. Jau penktus metus iš eilės, jubiliejinį – dešimtą kartą – organizuojamas turnyras abejingų turėtų nepalikti ne tik gatvės šokėjų, bet ir turiningo savaitgalio ieškančių vilniečių.
„Urban Dance“ šokių turnyras
„Urban Dance“ šokių turnyras / Organizatorių nuotr.

Praėjusiais metais „Urban Dance“ organizatoriai šokėjams metė iššūkį – turnyre norinčios dalyvauti komandos turėjo paruošti namų darbus – sukurti teminį šokį. 2009-aisiais duoklė buvo atiduota „soul“ muzikos krikštatėviui Jamesui Brownui. Šiemet kiekvienos komandos prisistatymo šokis turės būti pagardintas popkaraliaus Michaelo Jacksono prieskoniu. Turnyrui ruošiasi daugiau kaip 30 komandų, o pirmojo pasirodymo metu bus išrinktos 12 geriausių komandų, kurios laimės teisę dalyvauti tikrose ir nesuvaidintose gatvės šokių kovose.

Turnyro komandos suskirstytos į dvi kategorijas – „All Styles“ ir „B-Boys“. „All Styles“ kategorija apima „hip-Hop“, „house“, „locking“, „popping“ bei kitus šokių stilius, susijusius su hip-hop kultūra. „B-Boys“ kategorijoje šoka tik „break dance“ šokėjai. Turnyre susikaus Lietuvos, Latvijos, Estijos, Baltarusijos, Rusijos šokėjai, o juos vertins pasaulyje pripažinti teisėjai.

„Urban Dance“ tikslas – leisti jaunimui spindėti. Tai daugiau nei šokių turnyras. Tai judėjimas, į vieną didelį ratą suburiantis skirtingus, muziką ir šokį mylinčius jaunus žmones. „Urban Dance“ šokių aikštelėje gimsta stiprus energetinis užtaisas, keliantis norą šokti ir niekada nesustoti.

„Po kiekvieno renginio šokių mokyklos sulaukia antplūdžio naujokų, norinčių išmokti šokti taip, kaip šoka „urban danceriai“. O aptingti pradėję šokėjai tingulį meta į šoną ir su nauja jėga kuria įspūdingus pasirodymus. Tai nuostabu“, – mintimis dalinasi renginio organizatorius Andro.

Renginio idėją palaiko ir garsiausi Lietuvos DJ‘ai – gerą nuotaiką ir ritmą šokėjams diktuos DJ Mamania (G&G), DJ Vaiper (ROB) bei DJ Emylis (ROB).

Šį šeštadienį, 15 val., Vilniuje, Balsas.lt klube, „Urban Dance“ turnyre laukiami visi, norintys palaikyti šokėjus, gėrėtis muzikos ir šokio stebuklais. Bilietais prekiauja bilietai.lt .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius