Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vaida Genytė ir Zbignevas Levickis jungiasi projektui „Auksinės klasikos ir miuziklų dainos“

Kas geriau išsklaido rudens žvarbą ir sušildo mūsų širdis, jeigu ne jausminga, romantiška, veržli ir pilna pozityvios energijos muzika, sklindanti iš tikrų profesionalų sielų? Būtent tokio meno oazėje galės pabūti kiekvienas, apsilankęs pirmą kartą Lietuvoje prodiuserinės kompanijos „Arts Libera International“ organizuojamose koncertuose „Auksinės klasikos ir miuziklų dainos“, kur savo talentus sujungs aukščiausios klasės muzikai – jausmingo ir romantiško balso dainininkė Vaida Genytė ir smuiko virtuozas Zbignevas Levickis.
Vaida Genytė ir Zbignevas Levickis
Vaida Genytė ir Zbignevas Levickis / Organizatorių nuotr.

Paklausti kas paskatino šiuos charizmatiškus ir didelių publikos simpatijų nuolat sulaukiančius menininkus parengti tokią įntriguojančią, jausmingą ir energingą koncertinę programą bei scenoje pasirodyti kartu, muzikantai atsakė, kad tai džiaugsmas ir palaikymas, kurį jie nuolat jaučia sklindant iš Lietuvos meno gerbėjų. Todėl šis koncertinis turas tai žymių menininkų noro atskleisti scenoje balso ir smuiko meilę bei savo nuoširdumo ištikimai publikai išraiška, kuri bus nuolat jaučiama koncertų metu.

Zbignevo Levickio ir Vaidos Genytės koncertuose, klausytojai bus apdovanojati tikra nuoširdžių emocijų jūra. Tad ko tikėtis publikai, kai vienoje scenoje susitiks „Žvaigždžių duetai“, „Triumfo arka“, „Chorų karai“ projektų laureatė bei dalyvė ir „Auksinio balso“ komisijos narys? Tai bus įspūdinga ir tikrai jus nustebins! Virtuoziški Zbignevo pasažai ir kerintis Vaidos vokalas, pritariant jausmingam Laurynos Lankutytės fortepijono skambesiui, susilies į galingą ir vientisą muzikinę energiją, kuri pakerės publiką nuo pat pirmų garsų.

Visame pasaulyje žinomų kompozitorių A.Vivaldžio, C.Orfo, A.Pjacolos, M.Ravelio, A.L.Vėberio, A.Mocarto, I.Kalmano, I.Mončio ir kt. kompozitorių auksinės dainos ir melodijos suskambės naujai, netikėtai ir įtaigiai kaip dar niekada neskambėjo Lietuvos scenoje. Klausytojų taip pat laukia ir pasaulinė premjera – smuiko virtuozo Zbignevo Levickio autorinis kūrinys „Maestro“.

Šis koncertas bus atgaiva sielai ir kelionė į magišką muzikos pasaulį kur pradings realybė ir gyvenimo rūpesčiai.

Organizatoriai „Arts Libera International“ kviečia nepraleisti progos ir apsilankyti išskirtiniame meno spektaklyje kur muzika ir artistų meistriškumas sugriaus sienas.

Koncertai vyks:

Lapkričio 9 d. 18 val. Jonavoje, kultūros centre

Lapkričio 16 d. 19 val. Vilniuje, Šv.Kotrynos bažnyčioje

Lapkričio 19 d. 17 val. Kaune, filharmonijoje

Gruodžio 14 d. 18 val. Panevėžyje, muzikiniame teatre

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius