Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikų namų auklėtinių dieną praskaidrino „Šok su manimi“ dalyviai (nuotraukos, video)

Išankstinės „Išsipildymo akcijos 2009“ atvirų durų dienos aplankė Vilniaus 3-ųjų vaikų globos namus. Čia lankėsi TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyviai, linksmai su vaikais leido laiką bei kartu mokėsi naujo šokio.
Šokių projekto dalyviai atvyko į išankstines „Išsipildymo akcijos 2009“ atvirų durų dienas, bendravo ir pristatė bendrą šokį su globos namų auklėtiniais.
Šokių projekto dalyviai atvyko į išankstines „Išsipildymo akcijos 2009“ atvirų durų dienas, bendravo ir pristatė bendrą šokį su globos namų auklėtiniais. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Į vaikų namus atvykusius svečius – „Šok su manimi“ dalyvius bei SEB banko darbuotojus pasitiko globos namų auklėtiniai ir surengė jiems staigmeną – pristatė tris savo šokius. Salėje šoko nuo pačių mažiausiųjų, iki jau gerokai ūgtelėjusių vaikų. Pasak vaikų globos namų darbuotojų, vaikų šokių mokytoja savo reiklumu visiškai nenusileidžia ir pačiam „Šok su manimi“ komisijos nariui Jurijui Smoriginui.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./`okių projekto dalyviai atvyko į iaankstines Iasipildymo akcijos 2009 atvirų durų dienas, bendravo ir pristatė bendrą aokį su globos namų auklėtiniais.
Visus šokti mokė buvusi „Šok su manimi“ dalyvė R.Židonytė.

Nors kai kurie vaikai šoko drovėdamiesi, po pasirodymo jie sulaukė garsių plojimų ir daug šypsenų.  Iki tol ramiai sėdėję ir vaikų šokį stebėję „Šok su manimi“ dalyviai netrukus ir patys turėjo paplušėti ir kartu su vaikais išmoko naują šokį.

„Taip taip, reikia pakartoti, viską nuo pradžių“, – galvomis linksėjo už vaikų pasislėpę šokėjai Jurgis Jurevičius, Deividas Meškauskas ir Andrius Butkus. Regis, atsipalaidavę projekto dalyviai nebuvo tokie stropūs kaip vaikai – tą pastebėjo ir globos namų darbuotojai.

„Vaikai jau šoka, o jūs tik dar mokotės žingsnelius“, – juokėsi auklėtojos.

Šokti vaikus ir atvykusius svečius mokė buvusi „Šok su manimi“ dalyvė, humoristo Justino Jankevičiaus partnerė Rasa Židonytė. Ypač daug vaikų dėmesio sulaukė „Šok su manimi“ vedėja, „Mis Lietuva 2007“ Jurgita Jurkutė. 

Po smagių šokių vaikai pasikvietė „Šok su manimi“ dalyvius į savo kambarius ir pasidžiaugė iš ankstesnių „Išsipildymo akcijų“ gautais baldais, buitine technika ir kitais dalykais, palengvinusiais jaunųjų globos namų auklėtinių buitį. Popietės metu vaikai gavo projekto rėmėjų dovanėles, džiaugėsi naujais pliušiniais žaisliukais.

Į tradicines vaikų globos namų atvirų durų dienas Lietuvos žmonės kviečiami nuo gruodžio 3 dienos.  

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius