Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasario vidurį – „Lizdo“ antrasis gimtadienis

„Lizde“ vasaris išties liepsnoja, tačiau visomis spalvomis sušvis mėnesio viduryje. Dveji metai nakties sakmių ir legendų garsiausiai suskambės svečio iš užjūrio MARTYN (Ostgut Ton / Ninja tune / 3024 / Hyperdub / Hessle Audio) rankose.
Martyn
Martyn / Tonje Thilesen nuotr.

Kas matė, tas žino – „Lizdas“ viską daro su meile. Meilę kokybiškai muzikai bei jos spektrui skiepija ir labai laukiamas svečias Martyn. Nuo 1996-tųjų kitoje šokėjų pusėje naktis leidžiantis didžėjus ir prodiuseris nepasižymi griežta ištikimybe vienam stiliui. Tarp Detroit, Chicago techno, Dubstep, House sluoksnių naršantį Martyn buvo galima išgirsti Sónar, MUTEK, Dimensions/Outlook, Unsound festivaliuose ir šį vakarą „Lizde”.

O jei yra dar nepažinusių šio senbuvio, tikrai padės vardas Steffi. Šis duetas sujungė pavardes (dabar juos galima pažinti Doms & Deykers amplua) ir jėgas prieš kelis metus, bei neseniai po Berghain’o leiblo „Ostgut Ton“ skvernu išleido albumą.

VIDEO: Martyn Bud Light Living x Boiler Room Montreal Live Set

Po nacionalinio dailės muziejaus požeminiais skliautais gimęs „Lizdas” vieniems yra tapęs nuolatinių atradimų, kitiems – senų muzikinių simpatijų sutikimo vieta. Jau dvejus metus čia Kauno naktinės scenos pozicijas įtvirtina ir naujokai, ir scenos veteranai. Tad Martyn ne veltui pakviestas prisidėti prie šio jubiliejaus. Atvirumas, eklektika, muzikinių ribų suliejimas ir išplėtimas – epitetai, tinkantys ir gimtadienio svečiui, ir jo kaltininkams.

Vietoje iškilmingų tostų, prasmingus muzikinius linkėjimus „Lizdui” tretiems metams siųs ir vietiniai – duetas Low Heights bei patys Naktiniai Paukščiai Roads ir Pakas.

Daugiau apie renginį – ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius