Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vasaros terasoje“ – Joninės su būgnais ir „Sound‘s Engineers“ koncertas

Rekordiškai trumpam praėjusiam savaitgaliui Vilniaus mokytojų namuose esanti „Vasaros terasa“ nepasidavė – liudininkų gausu. Pailsėjus po „Happyendless“ bei „GeraiGerai & Miss Sheep“ koncertų bei „Tebūnie naktis!“ diskotekos lankytojų antplūdžio, jau galima žvelgti į šios savaitės ir ilgojo Joninių savaitgalio programą. Kaip visuomet, visi „Vasaros terasos“ organizuojami renginiai – nemokami ir atviri visiems geriems žmonėms.
„Sound's engineers“ su Akwili
„Sound's engineers“ su Akwili / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Joninės

Kaip žinia, net keturias dienas ilsėsis praktiškai visi įprastai plušantys Lietuvos žmonės, tad trečiadienį, Joninių naktį, jau galima atsipalaiduoti ir ramiai ieškoti Paparčio žiedo. Arba neramiai – „Vasaros terasoje“ saulėgrįžos nuotaiką kurstys projektas „Drum Fever“. Komanda ne tik pažindins susirinkusius su afrikietiškais būgnų kuriamais ritmais, bet ir įtrauks į savo pasirodymą. Taip gims hipnotizuojantis, kiekvienam asmeniškai ir visiems drauge priklausantis muzikinis kūrinys, palydėsiantis į tolesnius Joninių nakties nuotykius. Į elektronines lankas kiemelio lankytojus po „Drum Fever“ pasirodymo ves techniškai nepriekaištingai bei melomaniškai gaiviai grojantis didžėjų duetas „ZW-X“ bei „Vasaros terasos“ vadas Ruben iš projekto „Monkey Brothers“ bei komandos „Backdoors“.

Ketvirtadienis „Vasaros terasoje“ – darbo žmonių kolektyvo „Mondayjazz“ susirinkimo vieta. Įprastai tik apžvelgiantys būsimo savaitgalio planus šįkart vyrai nusprendė pailsėti iš peties, tad už didžėjaus pulto rikiuosis beveik visi projekto atstovai – Tadas Quazar, Matas Synthsoulsizer, Dalius Drevis ir Vytas Realtime.

Gyvų koncertų kokybės kartelė Mokytojų namų kiemelyje užkelta aukštai – ją neabejotinai pasieks ir penktadienį iš Klaipėdos atkeliaujantis projektas „Sound‘s Engineers“. Su dainininke Akwili koncertuojantys didžėjai, muzikantai, garso dizaineriai savo pasirodymuose sujungia gyvus instrumentus ir elektroniką, apima deep, jazz, house stilistiką ir klausytojams klubinę muziką pateikia naujai. Po septynerius metus gyvuojančio projekto koncerto šokius tęs DJ Pupa.

Vilniečiai su atžalomis „Vasaros terasoje“ laukiami kasdien, bet būtent šeštadieniais nuo 14 val. čia vyksta Meninio ugdymo pamokėlės vaikams. Ne išimtis ir birželio 26-oji. Popietė šeimoms truks iki 18 val., o nuo 21 val. lounge įrašais dalinsis D‘Jonee ir Eric Paquet.

Sekmadienis – turgadienis! Kaip ir kiekvieną savaitę, birželio 27-ąją nuo 12 val. iki vėlyvos popietės kiemelyje bus galima sutikti įvairiausio plauko, stiliaus, amžiaus ir spalvų prekeivių, rasti antikvarinių daiktų ar meno darbų, dovanų, papuošalų, mielų smulkmenų, pirkti, keistis, ieškoti, atrasti. Savaitę ir ilgąjį birželio savaitgalį pabaigs ramus didžėjinis vakaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius