Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veiklios moterys rinkosi verslo klube

Sostinės viešbutyje ir restorane „Dvaras“ praėjusios savaitės pabaigoje įvyko šiemet pirmasis verslo klubo „Veikli“ vakaras. Tai – jau tradiciniu tapęs Vilniaus regiono įmonių atstovių ypač pamėgtas renginys. Verslo klubo „Veikli“ informaciniu rėmėju nuo šių metų tapo žinių portalas 15min.lt.
Verslo klubo „VEIKLI“ vakaruose galima stilingai praleisti laisvalaikį.
Verslo klubo „VEIKLI“ vakaruose galima stilingai praleisti laisvalaikį. / Organizatorių nuotr.
Temos: 3 Verslas Moteris Rinka

Klubas nuo 2008 m. rengiamas kas mėnesį įvairiuose sostinės ir jos apylinkių restoranuose, SPA ir laisvalaikio centruose.

UAB „Veikli grupė“ rengiamuose vakaruose galima susipažinti su įdomiomis ir veikliomis asmenybėmis, pasidalinti rinkos naujovėmis, taip pat stilingai praleisti laisvalaikį.

Organizatorių nuotr./Veiklios moterys
Veiklios moterys

Klubo nares vienija aistra mėgiamai veiklai, įvairiems pomėgiams, noras dalintis patirtimi ir naujomis idejomis. Renginio metu vyksta įvairios produktų ir paslaugų prezentacijos.

Romantiškomis melodijomis vakarą pradėjo profesionali akordeono muzikos atlikėja, tarptautinių bei respublikinių konkursų laureatė Gintarė Akstinavičiūtė.

Atlikėja rengia solinius koncertus, groja įvairiuose renginiuose, šventėse, restoranuose, dalyvauju įvairiuose projektuose. Televizijos žiūrovams G.Akstinavičiūtė yra pažįstama, kaip serialo „Garbės kuopa II“ aktorė.

Paskaitą apie moters ir vyro santykius, jausmingumą, gebėjimą derinti veiklą ir asmeninį gyvenimą verslo moterims skaitė asmeninio gyvenimo kompetencijų ugdymo mokyklos moterims „Moters studija“ vadovė ir įkūrėja Eglė Kvedaravičiūtė bei lektorė Rūta Barkauskaitė. Vienas iš pagrindinių VšĮ „Moters studija“ tikslų – kurti ir įgyvendinti moterų ir jų aplinkos ugdymo modelius, orientuotus į moters prigimtinių galių plėtojimą, burti bendruomenę, kurioje moterys turėtų sąlygas visapusiškai savirealizacijai.

Po paskaitos lektorės surengė smagų psichologinį žaidimą klubo viešnoms. Veiklios moterys turėjo įsijausti į skirtingus psichologinius moters tipus, skaityti dialogus, vaidinti nuotakingose mizanscenose.

Vilniaus įmonių atstovės renginio metu turėjo galimybę susipažinti su rinkos naujienomis ir aktualijomis: Venecijos stiklo papuošalais iš salono „Murina“, „Silktime“ šilko patalyne, klinikos „Jaunatvės namai“ jauninančiomis procedūromis, „Barleans“ linų aliejaus kapsulėmis. Kauno klinikose dirbanti gydytoja Regina Žukauskienė veiklioms moterims pristatė „Biocell“ – odos drėkinimui skirtų produktų liniją. Vakaro pabaigoje vyko švediškos kavos „Luxus“ ir ispaniškojo chereso brenžio „Fernando de Castilla Solera Reserva“ degustacija bei loterijos ir konkursai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius