Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus klubas „Soho“ prieš Heloviną nekraujuos

Spalio 30 dieną, šeštadienį prieš pat Helovyną, praėjusiais metais renginiui „Different Halloween“ susibūrusi komanda šiemet kviečia praverti Vilniaus klubo „Soho“ duris. Šį savaitgalį Vilniuje vyksiantis vakarėlis, įvardijamas erotiškiausiu ir madingiausiu košmaru, kuriamas kino klasika tapusiu filmo „The Rocky Horror Picture Show“ (1975 m.) motyvais. Tas pats filmas šį kartą diktuos tiek aprangos kodą, tiek muzikinį stilių.
„Mick Rock 2007“ akimirka
„Mick Rock 2007“ akimirka / Organizatorių nuotr.

Priešingai nuo kitų, savaitgalį vyksiančių renginių, „Soho“ pre-Helovynas žada ignoruoti raganas, vampyrus ir kitus banaliai kraujuojančius tipus. Žinoma, reikėtų nebijoti improvizuoti, būti drąsiems ir novatoriškiems. Idėjų kūrybai pasisemti galima iš „The Rocky Horror Picture Show“, nuotaikingo 75-ųjų miuziklo, Helovyno motyvais, pasijuokiančio iš žymiausių to laikotarpio režisierių filmų, meno kūrinių, bei kupino linksmos muzikos priverčiančios dainuoti kartu.

Renginys žada būti stilingiausias „wanna be“ vakarėlis

75-ieji, kaip žinia, pasižymėjo iš tiesų nevaržoma šokio, pramogų laisve bei nepaprastai įspūdinga apranga. Vakaro aprangos kodas „vintage with a touch of your favorite fetish“ bus proga pasirausti savo drabužių spintoje beieškant „freaky disco“, „old school“ detalių vakaro kostiumui. Pagelbėtų pasiklausti mamos ar tėčio kokius pagrindinius drabužių akcentus propagavo grupių ABBA ir „Boney M“ nariai – viską sumaišyti ir įpinti kažką savito.

Kad nesijaustum svetimas, renginio organizatoriai iš anksto sufleruoja kaip apsirengti – pasak renginio kūrybinės grupės, viskas labai paprasta ir aišku - kuo daugiau spalvų ir žėrinčių detalių, tuo geriau! Šiam vakarui drąsiai galima puoštis perukais, darytis pūstas arba lygių plaukų, pakaušyje pakeltas šukuosenas. Dideli, spalvoti akiniai, masyvūs ir žėrintys aksesuarai (plastmasiniai auskarai, daug papuošalų ant rankų) – taip pat neatsiejami stilingo vakarėlio akcentai. Visa tai puikiai derės prie žaismingos ir pašėlusios aprangos. Visiems, kurie neatras tinkamo stiliaus ar norės jį patobulinti, renginio vietoje nemokamai šarmo suteiks profesionalūs kirpimo ir makiažo stilistai.

Siūlomi vakaro aprangos variantai:

1. Blizgios medžiagos skarelė ant galvos; nėriniuota bliuzelė su įsegta sendinta sage prie kaklo; pieštuko formos sijonas iki kelių; blizgios tamprės ir „senelės“ batai, kurie gali būti surišti ryškia juostele per apačia ant pėdos.
2. Mikrofono tipo plaukų šukuosena; dideli ryškūs aksesuarai ausyse ir perlų vėrinys ant kaklo; 1960-ųjų trumpa suknelė; pusilgės arba trumpos pirštinaitės; juodos arba geometrinių raštų tamprės; pėdkelnės ir ilgaauliai batai labai storu kulnu bei buku priekiu.
3. Didelė, plati skrybėlė; neįliemenuota, lengvai krentanti, be rankovių suknelė; kailio apykaklė; ryškūs, iš plastmasės pagaminti dideli aksesuarai; nėriniuotos kojinės ir blizgūs disco stiliaus batai.
4. Beretė; bliuzelė arba marškinukai su surišamu kaspinu priekyje; pusilgės arba trumpos pirštinaitės; aukštintu liemeniu trumpi šortai su didelėmis sagomis; nėriniuotos pėdkelnės; tamprės ir pilno, aukšto pado batai.
5. Mikrofono tipo arba palaidi plaukai su juostele ant galvos; ryškūs atlasiniai marškiniai; klasikinio kirpimo kelnės aukščiau kauliuko; blizgančios puskojinės ir „senelio/prosenelio“ batai.

Antrą kartą klubo istorijoje – dvi DJ scenos

„Time Warp“ ir daktaro Frank-N-Furter‘io vardu pavadintose scenose vieną po kito keis ne vienas žinomas ir pripažintas DJ’us. Pirmasis prie pulto stos Pikselis – renginių serijos „Porno Melody“ veidas ir garsas, 80`ųjų fanas, Vilniaus klubuose grojantis šokti verčiančias melodijas. Vakaro metu taip pat pasirodys Lunatiq DJs nariai Robertas Habby ir Andrius Smalltown - house muzikos tandemas iš pajūrio. Anot DJ'ų, jie - du muzikos lunatikai, scenoje atsidavę „house'ui“, kurio nesistengia įsprausti į jokius rėmus. Šį šeštadienį, šalia DISCO, Electro, Synth-POP, Hi-NRG, jiedu žada nepamiršti ir savo „pirmajame karte“ („The Red Room“) skambėjusių house klasikos, soulful ir tech stiliaus garsų.

Vakarėlio metu geriausią ir kokybiškiausią DISCO demonstruos šios srities virtuozai – DJ Gyvatnešis ir šiuo metu Lietuvoje reziduojantis svečias iš Prancūzijos – DJ Bool. Vakaro judančiais vaizdais rūpinsis nakties spalvų dama, video menininkė – VJ Eglė Suckmafinger (Lowvibe).

Bilietus įsigyti galėsite tik renginio dieną, klube „Soho“, Švitrigailos g. 7/16, Vilnius. Renginio pradžia 22 val. Bilieto kaina 10-15 Lt. Daugiau informacijos – www.sohoclub.lt .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius