Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnios upe plaukė guminiai ančiukai (nuotraukos)

Sekmadienį jau šeštąjį kartą Vilnios upė knibždėte knibždėjo geltonų guminių ančiukų. Belmonto pramogų komplekse vyko kasmetis labdaros renginys „Ančiukų lenktynės“.
„Ančiukų lenktynių“ akimirka
„Ančiukų lenktynių“ akimirka / Tomo Tumalovičiaus/ Reporteris.com nuotr.
Temos: 2 Upė Vilnia

Dauguma dalyvių ir smalsuolių rinkosi šeimomis ar gausiomis kompanijomis. Ypač džiaugėsi mažieji, kurie laukdami, kol galės paleisti į upę savąjį ančiuką, žaidė įvairiausius žaidimus. Nuotaiką skaidrino geltonsnapiais persirengę vedėjai. Organizatoriai džiaugėsi, kad vienu metu mėginę kauptis lietaus debesys netikėtai išsisklaidė. Lenktynes rengusio Vilniaus „Rotaract“ klubo atstovų teigimu, iš viso apytiksliai buvo nupirkta 450 ančiukų.
 

Kaip įprasta, dauguma renginio dalyvių įsigijo ančiukus iš anksto, tačiau šiemet netrūko pirkėjų ir Belmonte. Kadangi vieno geltonsnapio kaina – 50 Lt, apytiksliais skaičiavimais, šiemet buvo surinkta 22,5 tūkst. Lt. Pinigai bus skirti „Rotaract“ klubo projektui „Ateitis mano rankose“ – Vilniaus antrųjų vaikų globos namų bei Socialinio paramos centro auklėtinių ugdymui.

Džiaugsmo šūksnių ir azarto netrūko ne tik lenktynių metu, bet ir apdovanojant nugalėtojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius