Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnių užplūs salsos aistra

Ketvitadienį sostinę apglėbs siautulingas 4-asis tarptautinis Vilniaus salsos festivalis. Į renginį šiemet susiburs ne tik Lietuvos salsos mėgėjai, bet ir kelios dešimtys tarptautiniu mastu pripažintų salsos šokėjų, mokytojų bei didžėjų iš užsienio.
Salsos šokėjai
Salsos šokėjai / Simono Jutkevičiaus nuotr.
Temos: 2 Šokiai Aistra

Organizatorių teigimu, per keturias renginio dienas scenose ir šokių aikštelėse pasirodys apie 30 festivalio svečių iš Lietuvos ir dešimties užsienio šalių.

Kaip teigė viena iš salsos festivalio organizatorių Ieva Dadurkaitė, vienas smagiausių festivalio akcentų – išsaugotos gražios tradicijos. „Džiaugiamės, kad per trumpą laiką pavyko pasiekti, kad renginys taptų žinomas ir populiarus ne tik Lietuvoje, bet ir toli už jos ribų. Šiemet laukiame dar daugiau svečių iš užsienio, net iš tolimosios Brazilijos“, – kviesdama į renginį tikino ji.

Anot I.Dadurkaitės, šiemet per festivalį bus mokoma ne tik tradicinės salsos, bet ir keleto lietuviams dar mažai žinomų šokių – braziliškos sambos, o taip pat – iš Karibų jūros salų kildinamų bačiatos ir zuk šokių. Ypač smalsuoliams turėtų patikti penktadienio ir šeštadienio vakaro programos, kurių metu vyks kraują kaitinantys pasirodymai.

Šis festivalis – puiki proga ne tik pasimėgauti profesionaliais ir uždegančiais šokėjų judesiais, bet ir išbandyti salsą dar niekada nešokusiems žmonėms.

Tris festivalio dienas – nuo gegužės 21-osios iki 23-iosios – renginiai vyks Lenkų kultūros centre, kuris savotiška festivalio būstine tampa trečius metus iš eilės. Apšilimo vakarėlis ketvirtadienį vyks klube „Viva tequila“, o baigiamoji fiesta sekmadienį – klube „Tarantino“.

Bilietų ir abonementų į festivalį yra įvairių, todėl dalyviai gali rinktis renginius pagal savo pageidavimą. Pavyzdžiui, abonementas į visus renginius kainuoja 380 litų, vadinamasis pradinuko abonementas – 155 litus, o bilietas į visus tris vakarėlius – 86 litus. Taip pat yra „tradicinių“ bilietų į atskiras šokio pamokas arba kitus renginius.

Daugiau informacijos apie festivalį rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius