Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje gros charizmatiškieji „De Phazz“

Vos prieš metus sostinėje ištarę: „Kam mums Holivudas, jei turime Vilnių?“ charizmatiškieji „De Phazz“ ir vėl čia sugrįžta.
„De Phazz“
„De Phazz“ / Dienraščio „15minučių“ nuotr.

Vokiečiai žada vilniečiams surengti nuoširdų ir energingą pasirodymą. „Jų muzikos stilius nenusakomas. Jie madingi ir stilingi. Jie įtinka ir išrankiausiems snobams, ir ekscentriškiems menininkams, ir kaprizingam jaunimui, ir tiesiog alternatyvos popsui, ieškančiam nepretenzingam klausytojui“, – štai kaip apie „De Phazz“ kalba pasaulio muzikos kritikai.

Aplink mus nuolatos skamba begalė muzikos. Nemanau, kad vis dar įmanoma sukurti kažką visiškai naujo. Kartais pats suabejoju, ar aš tai sukūriau, ar girdėjau kur nors prieš porą dienų? Mano muzika – koliažas. Man patinka į visumą sujungti tai, kas iš pirmo žvilgsnio netinka kartu, – sako “De Phazz” įkūrėjas Pitas Baumgartneris.

Džiazas, hip hopas, soul, lotynų muzikos ritmai, drum'n'bas, pop – visa tai kokteilio, kurį meistriškai maišo kolektyvas, ingredientai.

Tuo tarpu patiems charizmatiškiesiems vokiečiams, regis, visiškai nerūpi, kaip vadinamas unikalus jų kūrybos rezultatas. „Nereikia kalbėti apie muziką, ją reikia jausti“, ­– mėgsta sakyti „De Phazz“ įkūrėjas ir prodiuseris Pitas Baumgartneris.

1997 metais grupę subūręs ir kiekvienam projektui renkantis naują muzikantų komandą „De Phazz“ įkūrėjas, klausytojams pristatė jau 7 albumus. Grupės muzika nuolat puikuojasi populiariausių hitų dešimtukuose, albumai yra apdovanoti „Echo“ ­– vadinamaisiais vokiškaisiais „Grammy“, populiariausi kūriniai dažnai įtraukiami į įvairius „lounge“ muzikos rinkinius.

Nuobodžiauti „De Phazz“ neleidžia ir klausytojams, atėjusiems į jų pasirodymus: gyvi jų koncertai visada garantuoja puikų vokalą ir skoningą instrumentinę muziką, praturtintą įspūdingu šou. Net santūriausia publika „De Phazz“ koncertuose pasiduoda jų skleidžiamai energijai ir, jau suskambus pirmiesiems kūriniams, pakyla šokti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius