Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje penktadienį startuoja dvi dienas truksiantis festivalis „Al’Fiesta“

„Litexpo“ penktadienį prasidės dvi dienas truksiantis alaus, gero maisto ir muzikos festivalis „Al’Fiesta“. Kovo 14-15 dienomis, vyksiančių renginių metu lankytojų lauks gurmaniškų maisto gamybos idėjų pristatymas, pasaulio aludarių produkcijos degustacijos, koncertai, rekordų siekimas ir kitos pramogos.
Bavariški orkestrai
Bavariški orkestrai. Organizatorių nuotr.

„Su žymiuoju „Oktoberfest“ tikrai nesilyginame, tačiau Vilniui ketiname padovanoti savitą ir išskirtinę šventę, kur daug dėmesio skirsime kultūringam alaus ragavimui, gardžiam maistui, muzikai ir turiningai programai. Rinksimės klausytis geros bavariškos muzikos, susipažinsime su beveik 100 skirtingų rūšių Lietuvos ir užsienio gamintojų alaus, galėsime kartu įvertinti žinomų žmonių kulinarijos gabumus. Abi dienas lankytojų lauks kaskadininkų pasirodymai, įvairūs rekordai, linksmybės, momentiniai žaidimai“, – sakė vienas festivalio „Al’Fiesta“ organizatorių Arūnas Valickas.

Festivalyje dalyvaus didieji, mažieji Lietuvos alaus gamintojai bei platintojai, kurie pristatys ne tik puikiai visiems žinomas ir geriausiai pasaulyje įvertintas alaus rūšis, bet ir dar neragautus skonius. Lankytojai galės susipažinti su Lietuvos, Čekijos, Belgijos, Vokietijos, Prancūzijos, JAV, Kubos ir kitų šalių gamintojų alaus rūšimis, alaus kokteiliais.

Anot A. Valicko, festivalis į dvi dienas padalintas neatsitiktinai. Penktadienio ir šeštadienio programa bus orientuota į skirtingų pramogų mėgėjus.

Grupė
Grupė "Čilinam". Organizatorių nuotr.

Penktadienį laukia aktyvi programa su kaskadiniais elementais, bavariškais orkestrais ir jų geriausiomis šokėjomis, o atvėsti neleis Body art madų šou „Rūbai be rūbų“ (N – 18). Vakaro akcentas – grupės „Čilinam“ koncertas su M. Jampolskiu, R. Rudoku ir Stano.

Šeštadienio ryte lankytojai bus pakviesti į „Al‘Fiesta“ virtuvę, kur gamins žinomi Lietuvos žmonės – Donatas Baumila, Mino, grupė „Kitokios“, grupė „Dar“, projektas „Vyrai virtuvėje“. Organizatoriai ketina lankytojams pasiūlyti ir naujų kulinarinių idėjų, gurmaniškų patiekalų gamybos receptų.

Grupė
Grupė "Rondo". Organizatorių nuotr.

Antrą festivalio dieną lankytojai ne tik pamatys, kaip gaminami gurmaniški patiekalai, bet ir mėgausis bavariška muzika, festivalio pramogomis, linksminsis kartu su „Joniu“, Mino. Atėjusiųjų lauks momentiniai konkursai ir kitos pramogos. Šeštadienio „vinis“ – net trijų valandų „Rondo“ koncertas.

Daugiau informacijos: www.alfiesta.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius