Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje prasideda „Sostinės dienos“

Penktadienį Vilniuje prasideda tradiciniai „Sostinės dienų“ renginiai.
„Sostinės dienos 2014“
„Sostinės dienos 2014“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Organizatorių teigimu, pagrindinė „Sostinės dienų“ susitikimo vieta bus Gedimino prospektas. Čia bus įrengtos meno darbų ekspozicijos, vyks koncertai, spektakliai, dizainerių kolekcijų pristatymai ir pardavimas, knygų mugė, tradiciškai bus prekiaujama įvairiais duonos, pieno, medaus, mėsos gaminiais, saldumynais. Be to, prie Lukiškių aikštės veiks žaidimų ir atrakcionų parkas, vyks didžiųjų oro balionų, sraigtasparnių ir kitų skraidančių objektų ekspozicija.

Organizatoriai žada, kad oro balionais pakilus į 30-ies metrų aukštį bus galima pažiūrėti į Vilnių iš paukščio skrydžio.

Didieji koncertai vakarais vyks Katedros aikštėje: penktadienį čia koncertuos atlikėjai iš Danijos „When Saints Go Machine“ ir Lietuvos dainininkė Alina Orlova, šeštadienį bus galima pasiklausti grupės iš Olandijos „Kraak & Smaak“ bei lietuvių grupės „Garbanotas bosistas“, o sekmadienį „Sostinės dienas“ vaikinuos atlikėjų Leon Somov ir Jazzu koncertas.

„Sostinės dienos 2015“ taip pat pakvies į renginius Bernardinų sode, Valdovų rūmuose, Verkių parko teritorijoje. Šventėje tradiciškai bus pristatyta vienuoliktoji respublikinė neįgaliųjų darbų paroda, mugė ir koncertas „Tau, Vilniau“.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius