-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilniuje šokančios nuotakos pasiekė rekordą (nuotraukos, video)

Šį trečiadienį buvo pasiektas Lietuvos rekordas – vienoje vietoje užfiksuotas rekordinis nuotakų sukneles vilkinčių merginų skaičius. Vilniaus prekybos centre „Panorama“, skambant Michaelo Jacksono dainai „Thriller“, 42 merginos pasirodė įspūdingame numeryje.
Nuotakų šokio akimirka
Nuotakų šokio akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Nuotakų aokio akimirka
Nuotakos renkasi į flashmobą
„Lietuvos ryto“ krepšinio komandos šokėjos, prie kurių prisidėjo šokių studijos „Magnolija“ šokėjos bei kitos aktyvios merginos, parengė baugų numerį – lyg iš kapų prisikėlusios nuotakos atliko zombių šokį.

„Užsienyje šis šokis – vestuvinio valso pakaitalas. Kai publika vestuvių metu užsinori ko nors įdomesnio, imamas šokti šis zombių šokis“, – kalbėjo idėjos autorius fotomenininkas Tomas Tumalovičius, pagarsėjęs kaip vestuvinės fotografijos eksperimentuotojas.

Į užsienyje itin populiarų „flashmobą“ susirinkusios merginos buvo stebimos agentūros „Factum“ atstovų. Jie ir užregistravo naują Lietuvos rekordą.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Nuotakų aokio akimirka
Nuotakų šokio akimirka

Šiuo netikėtu renginiu buvo pristatyta antroji tarptautinė paroda „Mūsų vestuvės!“. Kovo 27–28 dienomis vyksiančioje parodoje dalyvaus per 150 dalyvių iš dešimties Lietuvos miestų bei svečiai iš Lenkijos, Baltarusijos ir Anglijos. Parodos lankytojai galės apžiūrėti vestuvinius drabužius, stebėti naujausius vestuvinio trikotažo kolekcijų pristatymus, įsigyti vestuvinių aksesuarų ir pabendrauti su vestuvių planuotojais. Čia pat lankytojams siūloma apžiūrėti iškilmingam vestuvių kortežui tinkančius automobilius, susipažinti su vestuvių muzikantais ir fotografais.

Būsimiems jaunavedžiams bus siūloma patiems išsilieti vestuvinius žiedus. Taip pat parodoje bus siekiama rekordo – sukurti didžiausią Lietuvoje vestuvinį dekorą iš balionų. Parodos kulminacija taps civilinė kauniečių poros Živilės ir Laimučio santuoka.

 

VIDEO: Šokančių nuotakų flashmobas Vilniuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius