Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visą naktį gąsdinimai šokio ritmu

Šį savaitgalį vieni žmonės lankys artimųjų kapus, kiti gąsdinsis Helovino vakarėliuose, kurių kasmet daugėja. „Grand Halloween Carnival“ – anksčiausiai atsiradęs tokio pobūdžio renginys Lietuvoje.
Praėjusių metų „Grand Halloween Carnival“ akimirkos
Praėjusių metų „Grand Halloween Carnival“ akimirkos / „Lietuvos žinių“ nuotr.
Temos: 1 Helovinas

„Grand Halloween Carnival“ – išlaikęs net 9 metų tradiciją ir bene įspūdingiausiai švenčiamas karnavalas Lietuvoje. Šeštadienį dalyviai rinksis sostinės „Forum Palace“ erdvėje. Šiame renginyje ankstesniais metais jau pasirodė tokios pasaulinio pripažinimo sulaukusios garsenybės kaip: Omid 16b, James Zabiela, Luke Fair, Layo & Bushwacka, dabar atėjo eilė pasirodyti pasaulinei žvaigždei iš Izraelio – Moshic. Jo pasirodymą pagardins lietuvaičių oro akrobačių triukai.

„Žiūrovai turės užmiršti, ką iki šiol matė cirke, ir pasinerti į kitomis spalvomis nušviestą nepakartojamą oro akrobatikos žanrą“, – žadėjo organizatoriai. Scenoje pasirodys ir žymus Buenos Airių šokių muzikos atlikėjas Ricky Ryanas, kuris į Lietuvą atskrenda iš Japonijos. Pasibaigus vakarėliui Vilniuje, jau šeštą ryto jis skris atgal į Tekančios Saulės šalį ir tęs savo pasirodymus Azijos šalyse.

Muzika yra tik viena ašis, kita itin svarbi renginio dalis – „Pure Culture“ komandos sukurti kostiumai ir šokėjos.

Kasmet „Grand Halloween Carnival“ renginį aplanko mažiausiai du tūkstančiai, o pernai buvo daugiau kaip trys tūkstančiai žmonių. Šiemet vėl visi raginami ateiti su kaukėmis, karnavaliniais kostiumais ar nugrimuotais veidais.

„Verta prisiminti, jog gyvieji šią naktį slepiasi po kaukėmis... Šios šventės lankytojai labai išradingi. Visada pasitaiko piratų, karalių, princesių, orakulų, prostitučių, šiaip su kulka galvoje ar perdurta špaga pasipuošusių žmonių. Šiais metais „Grand Halloween Carnival“ pasirodys ne tik įprasti personažai, bet ir Vytautas Didysis, Žygimantas, Ona bei grafai Tiškevičiai su Radvilomis. Šis stulbinamas renginys suteikia galimybę atsiskleisti kiekvienam vaidmeniui“, – tikino organizatoriai. Būtent šią naktį salėje bus atgaivinta tradicija šaudyti į orą. Kaip ir per visus masinius „Pure Culture“ kompanijos renginius, bus šaudoma iš šalto oro patrankų, po salę lakstys benzino pjūklais ginkluoti fanatikai, kaip visada iš padangių virs krūvos sniego, paskui pasipils konfeti. Visą naktį garantuojamas košmaras ir palaima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius