Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visus kviečia speciali mažųjų paroda „Gyvenimas vaiko akimis“

Šį šeštadienį, gruodžio 19 dieną 13.00 val. Vilniaus „Ozo“ prekybos centro trečiame aukšte įsikūręs šeimos pramogų parke „X-Planet“ atidarys specialią vaikų piešinių parodą „Gyvenimas vaiko akimis“.
Paroda „Gyvenimas vaiko akimis“
Paroda „Gyvenimas vaiko akimis“ / TV3 nuotr.

Joje ketinama eksponuoti vaikų lopšelio-darželio „Žiedas“, SOS vaikų kaimų, Vilniaus 1-ųjų vaikų globos namų bei kitų mažųjų akcijos dalyvių piešinius.

Viešoji įstaiga „Teisingas sprendimas“ inicijuoja socialinį projektą „Socialiai aktyvus vaikas – mūsų ateitis!“, orientuotą į 3-6 metų vaikus, augančius tiek šeimose, tiek ir vaikų globos įstaigose.

„Augindami vaikus stengiamės, kad jie ne tik sulauktų kuo daugiau mūsų dėmesio ir meilės, bet ir būtų socialiai aktyvūs, nes tokie vaikai yra mūsų ateitis. Šio projekto esmė – leisti vaikams piešti, išreikšti savo mintis, svajones, gyvenimo supratimą spalvomis, vaizdais, formomis“, – sako „Išsipildymo akcijos 2009“ renginių vaikams koordinatorė Monika Kondratavičiūtė.

Vaikučių piešiniai bus eksponuojami iki gruodžio 30 dienos. Renginio metu ir visą parodos laiką bus galima aukoti į specialią TV3 ir SEB banko inicijuojamos „Išsipildymo akcijos 2009“ aukų dėžutę. Visos geros valios žmonių skirtos lėšos pasieks likimo nuskriaustus vaikus ir pagerins jų buitį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius