-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

ZIP FM eteryje – 24 valandos gimtadienio

Pernai metais suorganizavusi 19 valandų trukmės vakarėlį senojoje elektrinėje, šiemet savo gimtadienį ZIP FM planuoja švęsti dar ilgiau – lygiai parą, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
ZIP FM gimtadienis
ZIP FM gimtadienis / ZIP FM nuotr.

Taigi, šių metų liepos 8–ąją pakeis nekasdienė 24 valandų trukmės radijo programa su gausybe atlikėjų, didžėjų, ZIP FM herojų, geradarių, muzikos, dvejomis gyvai vaizdą internetu transliuosiančiomis kameromis bei sunkiai apglėbiamu prizu kūrybingiausiam radijo stoties klausytojui.

„Nors ZIP FM penkeri metai suėjo liepos pirmąją, dėl visiems suprantamų priežasčių gimtadienį teko nukelti. Tačiau liūdėti nėr dėl ko. Naująją dieną lengvai suderinome su visais gimtadieninės transliacijos svečiais – jų ketvirtadienį mūsų studijoje tikrai netruks“, – pasakoja rytinės laidos “Mister H Show” vedėjas Modestas.

Septintą ryto prasidėsiančios gimtadieninės ZIP FM programos metu gyvus koncertus surengs net penki projektai: intelektualesnės elektronikos atstovai – „Silence“ šeimyna, reperiai Dee & Kamy, neseniai pirmąjį gimtadienį atšventę „Gerai Gerai & Miss sheep“, trankieji „Soulhoppers“ bei svajingieji „Proper Heat“.

Studiją aplankys ir gausybė kitų atlikėjų – šventoji „Metal On Metal“ trejybė, „Amenų broliai“, Mamania, „The Sneekers“, disko meistrai Martin Virgin ir St. Stereo, Vaiperis. Savaime aišku, kad niekur nedings ir padaužiškoji ZIP FM kompanija – nuo mažiausiai nerimtų buhalterių iki neseniai laidą nuogų vedusių radistų. Be to, Manfredas, Moodbase ir Andy Lau su Virus J paruošė specialias muzikines gimtadienio dovanėles, kuriomis klausytojai džiaugsis ne ką mažiau už pačius vedėjus.

Tai, kas vyks studijoje bus galima ne tik išgirsti, bet ir pamatyti – viskas, viskas viskas viskas bus transliuojama gyvai internetu – be jokios cenzūros ir, kaip būdinga ZIP FM, be jokių padorumo ribų. Tik šįkart, kitaip nei dažną dieną, veiksmą fiksuos ne viena, o dvi kameros – studijos gyventojai neturės kur pasislėpti.

Galiausiai, savo gimtadienio proga kūrybingiausiam klausytojui ZIP FM padovanos padorų motorolerį. Kūrybingumą bet kas, net žmogus, kuris apie ZIP FM girdi pirmą kartą, o dienas leidžia klausydamas provincijos hitų, gali įrodyti sukurpęs išskirtinį gimtadienio sveikinimą. Tereikia paskambinti ZIP FM svetainėje skelbiamu numeriu ir išrėkti, išrepuoti, padeklamuoti, išmiauksėti, išbaladoti būgnais ar išzysti pastaruoju metu itin populiariomis vuvuzelomis savo nuostabųjį sveikinimą. Turbūt pratęsti apie tai, kad smagiausio sveikinimo autorius ir laimės motorolerį nebuvo būtina.

Taigi, visų ponų ir ponių, damų ir džentelmenų, brolių ir seserų, gerbėjų ir gerbėjų bei visų kitų, neliūdinčių dėl to, kad ZIP FM sugebėjo išgyventi penkerius metus, ZIP’o pajėgos laukia prie radijo imtuvų liepos 8–ąją, nuo 7 valandos ryto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius