Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar dažnai tariate žodį „myliu“?

Šmaikštus ir kažkiek ironiškas, niekada nestokojantis humoro ir labai dažnai jausmingas Gyčio Ivanausko teatras Naujųjų metų pradžią pasitinka su ilgą laiką repertuare nematytu projektu „Aš tave labai myliu“.
Spektaklis „Aš tave labai myliu“
Spektaklis „Aš tave labai myliu“ / Naglis Bierancas
Temos: 1 Teatras

Tai – spektaklis, trumpam grąžinantis mus į vaikystę, suartinantis su tuo, kas mums kadaise buvo svarbu, o dabar jau pamiršta. Žmogaus trapios emocijos čia vaizduojamos vaiko akimis, jo elgesiu ir ypatingu jautrumu suaugusiojo aplinkoje. Šis pasirodymas taip pat neapsieis be staigmenų ir netikėtumų, mat spektaklio kūrybinę grupę papildys aktorė Airida Gintautaitė, publikai, ko gero, labiausiai pažįstama iš Oskaro Koršunovo teatro spektaklių. Kupinas meilės išraiškos spektaklis bus rodomas sausio mėn. 27 d. Kauno dramos teatre ir 29 d. Vilniuje, Menų spaustuvėje.

Vasario mėnesį publiką džiugins visų pamėgtas “išprotėjęs” spektaklis “8 kvadratiniai metrai“, kuris bus parodytas vasario 11d., Menų spaustuvės Juodojoje salėje. Vasario 28 d. barokinėje šv. Kotrynos bažnyčios aplinkoje žiūrovus pasitiks šokio, šviesų ir muzikos spektaklis “Atgyjantys kūnai”.

Kovo mėnesį teatras žiūrovus nustebins nauju, aktyvaus šokio kupinu kūriniu – premjera “Paukščiai”. Teatras kviečia kartu pasitikti pavasarį, teigiamas emocijas bei sugrįžtančias sparnuotąsias dangaus būtybes. Tai – spektaklis, grakščiais, šiuolaikinio baleto judesiais virstantis į pasakišką pasakojimą, kurį pasakos ir pats Gytis Ivanauskas. Spektaklio “Paukščiai”  premjera – kovo mėn. 12, 13 ir 30 dienomis, Menų spaustuvės Juodojoje salėje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius