Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunieji aktoriai kvies prisiminti kitokį teatrą

Šių dienų jaunuolių mamos ir močiutės prisimena savo vaikystę, kai žiemą eidamos į teatrą rankinėje nešdavosi batelius, o kailiniai slėpdavo puošniausią suknelę. Spektaklį jos stebėdavo ne su žieminiais batais, bet avėdamos proginius batukus ir vilkėdamos išeiginius rūbus. Šiais laikais retas kuris prisimena, kad ėjimas į teatrą – didžiausia šventė ir kasdienius džinsus retai pakeičia bent kiek šventiškesne apranga.
Spektaklio „Bim Bam“ akimirka.
Spektaklio „Bim Bam“ akimirka. / „Teatrono“ nuotr.
Temos: 1 Gildas Aleksa

Norėdama sugrąžinti tuos laikus, kai džinsai nebuvo tinkamas rūbas teatrui, bent vienam vakarui jaunimo asociacija „Teatronas“ kviečia žiūrovus į savo spektaklį ateiti pasipuošus.

„Penktadienį vyksiančioje komedijoje planuojame sukurti šventinę nuotaiką. Visus žiūrovus ne kviečiame, o raginame apsirengti šiltais kalėdinių spalvų ar raštų megztiniais, pasipuošti bet kuo, kas sukuria artėjančių švenčių nuotaiką – šaliku, pirštinėmis, kalėdinėmis kepuraitėmis, girliandomis ar ne lemputėmis. Visus žiūrovus sutiksime su šilta, garuojančia kakava, sausainiais ir šypsenomis“, – sakė spektaklio kūrėjai ir aktoriai.

Žiūrovams „Teatrono“ nariai parodys nuotaikingą komediją „Bim Bam“, kuri sukurta pagal 16-metės merginos pjesę. Siužeto centre – niekam tikusi teatro trupė, kurią aplinkybės priremia prie sienos ir po ištisų metų tinginystės priverčia ką nors sukurti.

„Spektaklyje daug paprastų juokelių. Tačiau ieškantys įžvelgs ir kur kas gilesnę prasmę“, – sakė spektaklio režisierius, 19-metis Gildas Aleksa.

Komedija „Bim Bam“ Kauno kultūros centre „Tautos namai“ bus rodoma penktadienį, 18 val.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius