Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svynio Todo spektakalyje pasikeitė pagrindinės rolės atlikėjas – juo tapo Davidas Arnspergeris

Vilnius City Opera skuba pranešti apie netikėtus pasikeitimus vasario 17-21 d. „Svynio Todo – demono kirpėjo“ spektakliuose. Po ilgų pasiruošimų ir repeticijų, Jevgenijui Ulanovui vis dėlto pritrūko laiko paruošti Svynio Todo partiją.
Davidas Arnspergeris
Davidas Arnspergeris / Organizatorių/Urban Ruths nuotr.
Temos: 1 Svynis Todas

Nors solistas praleido daug laiko ruošdamasis individualiai, o vėliau nemažai repetavo su kolegomis Vilniuje, miuziklas pasirodė kietesnis riešutėlis, nei manyta. Vis dėlto D.Ibelhauptaitė nenusimena, sakydama, jog dabar tai tiesiog reiškia, jog Jevgenijus lieka skoloje VCO publikai ir privalės grįžti dar!

Visų nusipirkusių bilietus į spektaklius laukia dar didesnė staigmena: Svynio vaidmenį iš Los Andželo, nutraukęs savo atostogas, atlikti atskrido vokiečių kilmės solistas Davidas Arnspergeris! Dar gruodžio mėnesį šis solistas Todo vaidmenį atliko Velso nacionalinėje operoje, kurios naująjį miuziklo pastatymą kritikai vertino ne žemesniais, nei keturių (iš penkių) žvaigždučių vertinimais.

VCO kolektyvas džiaugiasi, galėdamas pasitikti šiame žanre jau patyrusį kolegą ir jaučiasi lyg aukščiausios klasės teatras, galintis sulaukti net dviejų Svynių iš garsiausių operos teatrų.

„Šią savaitę įveikėme iš pažiūros neįveikiamą problemą – radom Svynį Todą!

Neatsitiktinai jis yra labai retas solisto repertuare – muzikiniu sudėtingumu ir teksto apimtimi garsėjantis vaidmuo sunkiai įveikiamas, ir jį dainuojantys solistai yra tikrai vienetiniai. Iš tikrų operos baritonų Svynį fantastiškai yra paruošęs tik Brynas Terfelas. Deja, mes jo negalime pasikviesti, nes jis šiuo metu dainuoja Boriso Godunovo vaidmenį Londono Karališkosios operos pastatyme, beje kartu su Kostu Smoriginu“, – juokiasi režisierė D.Ibelhauptaitė, – Todėl esame dėkingi likimui ir kolegoms Londone, kad padėjo pasikviesti Davidą Arnspergerį. Matyt, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą, – susitiksime jau greitai!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius