Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Vilniaus mažojo teatro sezono finiše – karštas disko muzikos vakaras

Gegužės 31-ąją Vilniaus mažojo teatro 22-ajam sezonui artėjant į pabaigą, teatro kavinę užtvindys šėlsmingos disko muzikos ritmai.
Teatralizuoto koncerto „Boogie Nights“ akimirka
Teatralizuoto koncerto „Boogie Nights“ akimirka / Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr.

Mažojo teatro aktoriai Gintarė Latvėnaitė, Agnė Šataitė, Jokūbas Bareikis, Gabrielė Tuminaitė, Paulius Ignatavičius, Ramunė Balsevičiūtė ir režisierius Kirilas Glušajevas pristatys didelio pasisekimo sulaukusią teatralizuotą programą „Boogie Nights“.

„Boogie Nights“ (liet. „Pašėlusios naktys“) – muzikinė, varjetė žanro programa. Kūrybinė idėja – teatralizuotas disko muzikos pristatymas – kilo aktorei Gintarei Latvėnaitei ir garso režisierei Kristinai Juškevičiūtei.

„Norisi sukurti šiltą ir jaukų vakarą, todėl scenoje mes ir vaidinsime, ir dainuosime, ir šoksime. Surengsime įvairios disko muzikos koncertą: nuo ABBA iki Tinos Turner. Mano kartos jaunimui ši muzika turėtų kelti nostalgiją“, – sakė viena iš renginio iniciatorių G.Latvėnaitė.

Kūrybos dvasios įpūsti teatro kavinei yra ir sena teatro kolektyvo bei režisieriaus Rimo Tumino svajonė. Juk kiekvienas žanras turi savo žavesio ir gali atskleisti artistų kūrybiškumą.

Pozityvi energija, ritmas, spalvos, nostalgija dvelkiantys geriausi disko muzikos hitai sugrąžins žiūrovus į 1960-ųjų pabaigą – disko stiliaus ir muzikos pradžią.

„Su kuo man asocijuojasi disko muzika? Pagrindinė asociacija – mamos, geriančios šampaną iš kavos puodelių ir klausančios „ABBA“ muzikos“, – teigė neįprasto projekto sumanytoja G.Latvėnaitė. Tokią atmosferą aktoriai ir pabandys sukurti teatro kavinėje.

Teatralizuotas koncertas „Boogie Nights“ įvyks gegužės 31 d. 19 val. Valstybinio Vilniaus mažojo teatro kavinėje (Gedimino pr. 22). Bilieto kaina – 22 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius