Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

6 lūpų dažų spalvos Valentino dienai: kam kiekviena jų tinka ir kaip derinti?

Kad nenumaldomai artėja Valentino diena, suprantame iš to, kad viskas aplink dažosi raudonai – prekės, parduotuvių vitrinos, mūsų drabužiai, nagai, gėlės, lūpos. Nors raudona – aistringa spalva, puikiai tinkanti Meilės dienai, yra ir kitų gerų tonų.
Lūpų dažai
Lūpų dažai / Vida Press nuotr.

Štai keli pasiūlymai, kaip dažyti lūpas šia proga ir kam viena ar kita spalva labiausiai tinka.

Raudona spalva

Ši spalva skirta drąsioms ir savimi pasitikinčioms moterims, taip pasidažiusios moterys jaučiasi ir atrodo ypatingai. Blyškiaodėms tiks ryški raudona, tamsesnės ir šiltesnės odos savininkėms – dauguma raudonos atspalvių. Klasikinė raudona tinka visoms.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Gwen Stefani
AFP/„Scanpix“ nuotr./Gwen Stefani

Rusva spalva

Jei jūs – šilto tipo moteris, rusvas lūpdažis puikiai tiks. Tai spalva, kuri tai atsitraukia, tai vėl grįžta į mados tendencijų gretas. Jei nesate išmėginusi šios spalvos, dabar gera proga tą padaryti. 2016-aisiais rudų tonų lūpdažiai bus madingi, tad įsigijusios kokybišką prekę nepsigailėsite. Na o sesučių Kardashian ir Jenner klanas šią spalvą mėgsta seniai.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Kylie Jenner
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Kylie Jenner

Violetinė spalva

Nors tai – ryški „elektrinė“ spalva, ji gali tapti Valentino vakaro akcentu. Violetinė ar violetiniai rožinė spalva yra pašėlusi ir aistringa. Tiks ir prie įspūdingesnės aprangos, ir prie juodos mažos suknelės. Tik neužsižaiskite su akių šešėlių ir skaistalų spalvomis – viskas neturi būti labai ryšku.

Viganto Ovadnevo/15min.lt nuotr./Agnė Jagelavičiūtė
Viganto Ovadnevo/15min.lt nuotr./Agnė Jagelavičiūtė

Natūrali spalva

Jau keleri metai, kai madinga nude spalva, ir pozicijų ji dar neapleido. Jei jums norisi natūralaus įvaizdžio, pasidažykite spalva, artima jūsų odos atspalviui. Jei esate šalto atspalvio – porcelianinės ar rausvos – odos savininkė, rinkitės ką nors lengvo su vos rausvu atspalviu. Jei jūsų oda šilto atspalvio, rusva ar persikinė, rinkitės šiltą rusvą toną. Prie tokių lūpų labai tiks tamsesnių akių makiažas.

Vida Press nuotr.
Vida Press nuotr./Kourtney Kardashian

Burgundiško vyno spalva

Ši spalva rafinuota, tinkanti brandžioms fatališkoms moterims – arba norinčioms tokiomis būti.

Tokia tamsi spalva tinka ne kiekvienai, todėl prieš svarbią dieną siūlome išmėginti kelis atspalvius. Jei dera prie jūsų veido ir natūros – pirmyn! Kaip ir raudona, labai tiks prie juodu tušu padažytų blakstienų ir tamsiu pieštuku apvestų akių.

„Scanpix“ nuotr./Lily Collins
„Scanpix“ nuotr./Lily Collins

Blizgios lūpos

Lūpų dažai su trenksmu į mūsų kosmetines grižo ne taip ir seniai. O buvo laikas, kai atrodė, kad už blizgį nieko geriau nėra. Jei ir dabar taip tebegalvojate ir nei ryškios, nei tamsios spalvos jūsų nevilioja, pasidažykite spindesio suteikiančiu šviesiu lūpų blizgiu. Juk svarbiausia – gerai jaustis.

Victor Morozov nuotr./Karolina Toleikytė
Victor Morozov nuotr./Karolina Toleikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius