Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pinup Girls“ narės pristatė pavasario-vasaros makiažo tendencijas

Penktadienio vakarą renginio „Shopping Night Out“ metu grupės „Pinup Girls“ narės Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė tapo dažymosi tendencijas pristatančiais modeliais. Blondinei, švelniai įdegusiai Viktorijai ir tamsiaplaukei, ryškesnių veido bruožų Simonai makiažo dirbtuvių „Make My Day“ specialistės sukūrė skirtingus stilius atstovaujantį, tačiau šį sezoną itin madingą makiažą.
„Pinup Girls“ narės Viktorija Sutkutė ir Simona Nainė
„Pinup Girls“ narės Viktorija Sutkutė ir Simona Nainė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Simonai Nainei makiažo meistrė Rūta Pakeltytė sukūrė miesto moteriai skirtą makiažą, kuris gali puikiai tikti ir dienai, ir vakarui. Pasak makiažo specialistės, Simona mėgsta akcentuoti antakius, tad jie buvo stipriai paryškinti, suteikta išraiškinga forma, o akims sukurtas padūmavimo efektas. Kadangi antakiai veide itin išryškėjo, lūpoms taip pat buvo pasirinkta ryški spalva. 

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Simona Nainė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Simona Nainė

„Man svarbu, kad veide būtų ryškūs antakiai, mėgstu, kai jie idealiai sutvarkyti. Todėl tuo, kaip Rūta akcentavo akis, esu labai patenkinta,“ - žvelgdama į savo atvaizdą veidrodyje teigė Simona Nainė, ne pirmąsyk sėdėjusi R. Pakeltytės įkurtų makiažo dirbtuvių kėdėje.   

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Simona Nainė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Simona Nainė

Nereikėtų galvoti, kad išryškinus akis, lūpos turi likti blankios. Greičiau atvirkščiai, ryškios akys prašosi ir ryškesnių lūpų - tada veide atsiranda pusiausvyra.

Makiažo meistrė R. Pakeltytė atkreipė dėmesį, kad nereikėtų galvoti, jog išryškinus akis, lūpos turi likti blankios. Greičiau atvirkščiai, ryškios akys prašosi ir ryškesnių lūpų - tada veide atsiranda pusiausvyra. Šį pavasarį specialistė patarė nebijoti raudonų, koralinių, oranžinių atspalvių lūpų dažų - ir ne tik vakare, tačiau ir dieną.

Šviesiaplaukei Viktorijai Sutkutei makiažo meistrė Ernesta Kulkytė taip pat sukūrė tiek dienai, tiek vakarui tinkantį makiažą, tačiau ne tokį griežtą, kaip Simonos Nainės, o labiau vėjavaikišką, atstovaujantį boho chic stilių. Šio stiliaus raktažodžiai: hipiai, paplūdimiai, festivaliai ir koncertai po atviru dangumi... 

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Viktorija Sutkutė ir makiažo meistė Ernesta Kulkytė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Viktorija Sutkutė ir makiažo meistė Ernesta Kulkytė

Svarbiausiu Viktorijos makiažo bruožu tapo ryškia turkio spalva akcentuotos akys, itin gerai derančios su šviesiais lengvai papurusiais plaukais. Antakiai taip pat buvo vos paryškinti ir pavelti, tačiau palikti gana šviesūs. Lūpoms parinkta itin natūrali spalva, pabrėžianti švelnų veido įdegį ir sukurianti lengvumo įspūdį.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Viktorija Sutkutė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Viktorija Sutkutė

Makiažo meistrės teigė, jog toks hipiškas, lengvas makiažas šią vasarą bus itin populiarus ir patarė nebijoti natūraliai atrodančiam veidui suteikti vieną kitą spalvinį akcentą - pavyzdžiui, ryškesnės spalvos skystais dažais vokams nubrėžti liniją virš viršutinių blakstienų.

Abi „Pinup Girls“ prisipažino prieš koncertus visada skiriančios laiko kruopščiam makiažui ir šį darbą patikinčios profesionalams. Tačiau kasdien, kai nėra jokių pasirodymų, merginos teigė ilgai neužtrunknčios prie veidrodžio, o būna dienų, kai makiažo priemonių ir visai neprireikia.

Ir Simona, ir Viktorija pasakojo besistengiančios itin rūpintis veido oda, jos nenuvarginti, neišsausinti. O kai oda atrodo sveikai, kai nereikia jos dengti storu makiažo sluoksniu, užtenka sutvarkytų antakių, paryškintų blakstienų, lūpų blizgio ir veidas atrodo puikiai.  

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./„Pinup Girls“ narės Viktorija Sutkutė ir Simona Nainė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./„Pinup Girls“ narės Viktorija Sutkutė ir Simona Nainė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius