-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Plaukų spalvos, kurias verta pasirinkti šį rudenį

Jei dažote plaukus arba nusprendėte po ilgo laiko tai padaryti ir svarstote, kokią spalvą pasirinkti, galbūt jums padės šio rudens plaukų spalvų gidas. Visai nebūtina kardinaliai keisti spalvą – pakanka paryškinti esamą ar suteikti jai kitą atspalvį. Atkreipkite dėmesį, kad dominuoja šilti atspalviai.
Cara Delevingne
Cara Delevingne / Vida Press nuotr.

Pudros

Šią spalvą nupasakoti sunku – ji rusvai gelsva, tarsi tamsesnio atspalvio pudra, su vos įžvelgiamu rožiniu atspalviu. Tos, kurių natūrali ar dažytų plaukų spalva yra platininė, gali patamsinti ją iki tokios, kaip modelio Caros Delevingne. Šis atspalvis šiltesnis nei platinos, todėl labai tiks rudeniui, ir jis šiek tiek keičiasi priklausomai nuo apšvietimo. Veidas atrodys gaiviai ir netgi mielai.

Galite rinktis ir rudesnį variantą – kaip modelio Gigi Hadid.

Vida Press nuotr./Cara Delevingne
Vida Press nuotr./Cara Delevingne
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Gigi Hadid
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Gigi Hadid

Varno juodumo

Tamsiaplaukės gali paryškinti savo plaukus iki varno juodumo spalvos – kaip modelio Kendal Jenner ar jos dar garsesnės sesers Kim Kardashian. Tokia spalva tiks, jei jūsų plaukų galai nėra suskilinėję – kitu atveju tai labai matysis. Tad gal pats metas pakirpti galiukus ir suteikti plaukams sveikesnę išvaizdą? Ir neužmirškite serumo ar aliejuko – tokie tamsūs plaukai turi blizgėti.

„Vogue“/Lachlan Bailey nuotr./Kim Kardashian
„Vogue“/Lachlan Bailey nuotr./Kim Kardashian
Vida Press nuotr./Kendal Jenner
Vida Press nuotr./Kendal Jenner

Vario ruda

Rudaplaukėms, kurioms pabodo „negyva“ plaukų spalva, gali patikti ši – kaip aktorės Sofios Vergaros. Tamsiai rudi plaukai, pereinantys į karamelinius blyksnius, suteikia veidui gyvumo ir šiltumo, taip pat – jaunina. Ne viena spalva nudažyti plaukai vizualiai atrodo puresni.

Vida Press nuotr./Sofia Vergara
Vida Press nuotr./Sofia Vergara

Vario raudona

Ši spalva – aktorių Julianne Moore ir Jessicos Chastain vizitinė kortelė. Ir šį rudenį toks raudonos atspalvis – itin madingas.

Vida Press nuotr./Julianne Moore
Vida Press nuotr./Julianne Moore
Vida Press nuotr./Jessica Chastain
Vida Press nuotr./Jessica Chastain

Rožinio aukso blyksnis

Jeigu norisi ko nors netradicinio, bet įspūdingo, ir esate šviesių (ar šviesiai dažytų) plaukų, galite išmėginti žvaigždžių pamėgtą rožinio aukso atspalvį. Jis suteikia veidui spindesio ir labai pagyvina bendrą įvaizdį. Galite rinktis tokį šviesų variantą, kaip dainininkės Keshos, arba tamsesnį – kaip aktorės Emmos Roberts.

Vida Press nuotr./Kesha
Vida Press nuotr./Kesha

I dare you ???????? @playnerve #Nerve #July27

A photo posted by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Tarsi sviestas

Palyginimas plaukų atspalviui apibūdinti gal ir ne iš gražiųjų, bet šis šiltas šviesus atspalvis, kaip aktorės Gwyneth Paltrow, tikrai primena sviestą. Arba – smėlį, tik ne mūsų pajūrio. Tai atgaiva šaltiems platininiams atspalviams, dominavusiems pastaruosius keletą metų. Tiesa, netinka, jei veidas linkęs raudonuoti (kaip dėl prasto apšvietimo atrodo nuotraukoje).

Vida Press nuotr./Gwyneth Paltrow
Vida Press nuotr./Gwyneth Paltrow

Šilta ruda

Spalva, tarpinė tarp šokoladinės ir karamelinės, dažyta „ombre“ ir „balayage“ technikomis. Pastaroji – kai plaukai pašviesinami ten, kur juos natūraliai apšviestų saulės spinduliai. Šiltas, šviesus, gražus ir natūralus įvaizdis.

Vida Press nuotr./Jessica Biel
Vida Press nuotr./Jessica Biel

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius