-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 11 27

Balsuokite ir išrinkite keturratį savo aistros objektą!

Žurnalas „Laima“ jau ne vienerius metus „Metų automobilio“ konkurse, kurio finalinis renginys šiemet vyks gruodžio 5-ąją, apdovanoja savo favoritą. Modelį, kurį padeda išrinkti skaitytojos ir kuris, remiantis jų skoniu, labiausiai nusipelno būti tituluojamas „Moterų aistros objektu“. 

Automobiliai, dalyvaujantys rinkimuose
Automobiliai, dalyvaujantys rinkimuose

Skonis – subtilus dalykas. Aistra – dar labiau. Vienoms moterys aistrą įžiebia tvirti raumenys, kitoms – didelės akys, trečioms – polėkis ar vidinė jėga. Tačiau kai tenka išvesti bendrą vardiklį, dažniausiai pasikliaujame statistika.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Metų automobilio 2016“ karūnos siekia 38 pretendentai

Šiemet Lietuvos žurnalistų autoklubo organizuojamame renginyje dalyvauja net 38 automobiliai – vienam iš jų ir prašome atiduoti savo balsą. Tikėkimės, kad atsižvelgsite ne vien į spalvą (tai tik mitas, kad moterims labiausiai patinka raudona). Kaina, ko gero, irgi ne pats svarbiausias kriterijus, dėl kurio plyksteli jausmai, nors dažnai mūsų merkantilinėje visuomenėje ir manoma, kad merginų žvilgsniai pirmiausia krypsta į storą piniginę.

Įsižiūrėkite į kandidatus, įsiklausykite į savo širdies balsą ir balsuokite.

Tiesiog, siūlome pažaisti drauge su „Laima“ – įsižiūrėkite į kandidatus, įsiklausykite į savo širdies balsą ir balsuokite. Daugiausia jūsų balsų surinkęs modelis pelnys mūsų prizą ir, galbūt, vietą lentynoje, kurioje rikiuojame savo svajones.

Be pagrindinio prizo, kuris bus įteiktas „Metų automobilio 2016“ nugalėtojui Belmonto pramogų ir poilsio parke, drauge su „Moterų aistros objektu“ bus pagerbtas ir „Saugiausias“, „Verslo klasės“, „Gražiausio dizaino“, „Tautos“, „Optimalaus pasirinkimo“ automobilis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius