Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 10

Gimusi keliauti lengvai: 9 idėjos, kaip tai daryti

Daugiau jokio registruojamo bagažo, streso vėluojant į lėktuvą ir pamirštų labai svarbių smulkmenų namie. Kai kurias mūsų idėjas jūs gal ir pati žinote, bet kartojimas, ypač prieš atostogų sezoną, – geros kelionės garantas.
Moteris viešbutyje
Moteris viešbutyje / Vida Press nuotr.

1. Nufotografuokite savo tapatybės kortelę ar pasą, jei keliausite su juo, vairuotojo pažymėjimą ir persiųskite į savo pašto dėžutę – jei prarasite dokumentus, nereikės laukti, kol gausite kopijas. 

2. Jei važiuojate į Aziją ar Ameriką, perspėkite savo banko vadybininkę, jog ten naudositės kortele, – daugybę žmonių pamiršta tai padaryti ir turi skambinti į banką iš svečios šalies. 

3. Nedidelius kroviklius (telefonų ir planšetinių kompiuterių, grotuvų) patogu vežiotis akinių dėkluose – jie nepasimes lagamine ar rankinėje. 

4. Galbūt kroviklius galima suglaudinti: vežtis vieną galvutę, kišamą į elektros tinklą, ir daug laidų, tinkamų įvairiems prietaisams. 

TAIP PAT SKAITYKITE: 7 priežastys, kodėl neverta atidėlioti kelionių

5. Jei pamiršote kroviklį, neskubėkite pulti į parduotuvę – pirmiausia pasiteiraukite registratūroje, gal koks išsiblaškęs turistas paliko jums tinkamą modelį viešbučio kambaryje ir jie jį turi.

Vida Press nuotr./Mergina ant lagamino
Vida Press nuotr.

6. Avalynę pakuokite į maudymosi kepuraites – štai kur panaudosite tą kolekciją, surinktą iš įvairių viešbučių ir susikaupusią vonios kambaryje.

7. Pakuojamus drabužius vyniokite į rulonėlius, o ne lankstykite, jie užims mažiaus vietos, o daiktai nesilamdys. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Laimingieji renkasi įspūdžius!

8. Naudokite kosmetikos mėginukus, pamėkite mini pakuotes ar naudokite kelioninius rinkinius kosmetikai. Jei būgštaujate, kad kamšteliai gali būti nesandarūs, pakiškite po jais polietileno.

9. Visada pasižymėkite viešbutį ar apartamentus navigacijos sistemoje kaip namų adresą – jei pasiklysite, tegu technika parveda į laikinus namus.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius