-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 01

Jei smalsu: koks aromatas jums tiktų pagal Zodiaką

Nesvarbu, žiūrite į tai labai rimtai, ar netikite Zodiako ženklais, likimas lėmė, kad gimėte tam tikru laiku. Vieni žmonės būna tipiški savo ženklo atstovai, kiti – toli gražu ne. Ir vis tik, jei smalsu, kokie jūs esate pagal savo Zodiako apibūdinimą, pasiskaitykite – šįkart kalbėsime apie tai, kokie aromatai jums turėtų patikti.
Kvepalai
Kvepalai / Vida Press nuotr.

Pradėkime nuo gimtadienius šiuo metu švenčiančių Svarstyklių.

Svarstyklės

Svarstyklės nori patikti žmonėms, todėl ir kvepalus renkasi tokius, kurie patiktų visiems. Šiam ženklui būtina harmonija ir pusiausvyra, todėl itin specifiniai, aštrūs ar sunkūs kvapai joms nepatiktų.

Svarstykles globoja Venera, todėl patartina rinktis kuo moteriškesnius aromatus: gėlinius, gaivius, švelnius. Tinka su rožėmis, jazminais, žibutėmis, gali būti maišyti su vaisių kvapu.

Vida Press nuotr./Svarstyklės
Vida Press nuotr./Svarstyklės

Skorpionas

Šį ženklą globoja Plutonas, todėl Skorpionai yra paslaptingi, intriguojantys, kovingi. Jiems reikėtų ir tokio kvapo – šiek tiek mistinio, intensyvaus, sunkaus.

Rinkitės tokius kvepalus, kurie viliotų; ką nors aštresnio. Gali būti su gintaro ar dūmų aromatu ar kas nors rytietiško prieskoninio.

Vida Press nuotr./Skorpionas
Vida Press nuotr./Skorpionas

Šaulys

Tai iš prigimties optimistiškas ženklas, mėgstantis keliauti, judėti, būti gamtoje. Šaulys turi gebėjimą įkvėpti kitus žmones, nuteikti juos pozityviai.

Reikėtų rinktis aromatą, kuris atitiktų jūsų šviesią, smalsią, šiek tiek avantiūristišką prigimtį. Tiks gėliniai, citrusų ar net egzotiški kvapai.

Vida Press nuotr./Šaulys
Vida Press nuotr./Šaulys

Ožiaragis

Ožiaragiai yra rimti, atsakingi, profesionalūs, ieškantys gyvenimo prasmės. Juos globoja Saturno planeta. Šiam ženklui netinka labai žaismingi, saldūs ar gaivūs kvapai.

Reikėtų rinktis ką nors arčiau žemės – aukštos kokybės, rafinuotą aromatą su šiltomis, pavyzdžiui, medienos ir muskuso, natomis.

Vida Press nuotr./Ožiaragis
Vida Press nuotr./Ožiaragis

Vandenis

Gimę po Vandenio ženklu – originalūs, išdidūs, smalsūs ir įdomūs. Jie mėgsta maištauti, laužyti nusistovėjusias taisykles, kovoti už tiesą. Todėl natūralu, kad ir kvepalai Vandenio ženklui turėtų būti ne paprasti.

Rinkitės originalų, bet lengvesnį kvapą, tokį, kuris jus išskirtų iš minios.

Vida Press nuotr./Vandenis
Vida Press nuotr./Vandenis

Žuvys

Šį ženklą globoja jūrų dievas Neptūnas. Žuvys romantiškos, švelnios, linkusios svajoti. Į mėgstamą veiklą įsitraukia visa širdimi. Rinkitės tokį kvapą, kuris paskatintų šias savybes, būtų romantiškas, malonus, gaivus. Kvapas gali priminti tyrą vandenį ar neramią jūrą arba būti gėlinis. Tiks jazminų, bijūnų natos.

Vida Press nuotr./Žuvys
Vida Press nuotr./Žuvys

Avinas

Šį ženklą globoja Marsas, todėl net ir moteris Avinas yra kupina energijos, jėgos, mėgstanti dėmesį. Avinui reikia tokio kvapo, kuris paskatintų šias savybes. Tinka prieskoniniai aromatai, ryškūs, aštrūs. Tokie, kurie atspindėtų tvirtą charakterį.

Vida Press nuotr./Avinas
Vida Press nuotr./Avinas

Jautis

Jautį globoja meilės deivė Venera. Tai labai žemiškas ženklas, mėgstantis kokybę, turintis gerą skonį, tad ir kvepalai turėtų būti rafinuoti bei jausmingi: kas nors gėlinio, bet ne saldaus, su pačiuliu, jazminu.

Vida Press nuotr./Jautis
Vida Press nuotr./Jautis

Dvyniai

Tai labai dinamiškas ženklas, mėgstantis aktyvią veiklą ir nepakenčiantis nuobodulio. Dvyniams reikalingas gaivus, energizuojantis kvapas, kuris įkvepia naujiems žygiams ir pakelia nuotaiką.

Tiks lengvi, gaivūs, netgi saldūs kvapai. Jokiu būdu ne intensyvūs, rytietiški.

Vida Press nuotr./Dvyniai
Vida Press nuotr./Dvyniai

Vėžys

Mėnulis globoja šį ženklą. Gimusios po Vėžio ženklu – labai moteriškos, šiek tiek drovios, rūpestingos, joms reikalingas švelnus, įsimenamas aromatas. Turėtų patikti gėliniai aromatais su rožėmis, bijūnais, jazminais. Taip pat gaivūs, primenantys jūrą, vandenyną.

Vida Press nuotr./Vėžys
Vida Press nuotr./Vėžys

Liūtas

Liūtą globoja Saulės planeta, taigi viskas sukasi apie ją – karštį, aistrą ir šviesą. Liūtas mėgsta būti dėmesio centre, yra kovingas ir išdidus. Tokių reikia ir kvepalų – kad užtikrintai atkreiptų dėmesį į jų savininką. Kvepalai turėtų būti charakteringi, ne gaivūs, o intensyvesni.

Vida Press nuotr./Liūtas
Vida Press nuotr./Liūtas

Mergelė

Tai pats moteriškiausias Zodiako ženklas. Mergelės mėgsta tvarką, saugumo jausmą ir estetiką. Jos labai jausmingos, tačiau kartu ir žemiškos. Atviros viskam, kas gera ir gražu.

Mergelėms tiks gaivus, tyras kvapas su šiltais prieskoniais. Medienos natos atstovaus žemiškajam pradui, o gėlinės – jausmingajam.

Vida Press nuotr./Mergelė
Vida Press nuotr./Mergelė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius