Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 03

Seksas per pirmąjį pasimatymą?

Merginas dažnai kankina klausimas: kada reikėtų nuo pasilaikymo už rankučių bei bučinių pereiti prie intymių dalykėlių? Formulės, deja, nėra. Ir vis dažniau surizikuojama lovoje atsidurti ilgai nelaukus.
Pora naktiniame klube
Pora naktiniame klube / Vida Press nuotr.

Daugelis laikosi mamų įkalto požiūrio: kuo anksčiau atsiduosi, tuo greičiau baigsis daug žadantis romanas. Tačiau dabartinė statistika kiek kitokia: poros, kurios mylėjosi gana greitai po pažinties, ilgai draugavo ir nemaža dalis jų susituokė. Jų filosofija tokia: jei abu to nori, kokia prasmė atidėlioti? Tačiau egzistuoja ir kitoks požiūris: pirmiau pažinkime vienas kitą, o paskui jau į lovą sukriskime.

Aistros šuoras. Jei po romantiško pasimatymo, aistringų žvilgsnių ir daug žadančių įelektrinančių bučinių jis ir ji nebegali atsispirti seksualinei traukai, seksas atrodo kaip vienintelis situacijos sprendimas. Nežabota aistra gali išsivadėti jau po pirmo karto, gali trukti dar šiek tiek, o paskui abu patrauks į skirtingas puses. Jei tai nė vieno neskaudina, kodėl gi ne?

Vida Press nuotr./Naktinis klubas
Vida Press nuotr./Naktinis klubas

Smūgis reputacijai. Visai kita situacija, kai moteris jaudinasi, kaip atrodys patinkančiam vyriškiui, jei iškart sutiks pasimylėti: ką jis apie mane pagalvos? Yra vyrų, kurie niekuo neišsiduos, kad rimtai nežiūri į po pirmojo pasimatymo atsiduodančias moteris – ne, jie mielai jomis pasinaudos, bet iš tikrųjų tuomet nė negalvos apie ilgesnį ryšį. Jų logika tokia: jei iškart sutiko atsiduoti man, sutiks ir kam nors kitam.

Jei nuolat kankinatės, ar dar palaukti, ar jau ryžtis, geriau TĄ reikalą atidėkite neribotam laikui.

Moralinė reikalo pusė. Kai kurioms vis iškyla klausimas: kiek ilgai su patinkančiu vyru tempti gumą iki intymių santykių pradžios. Jei nuolat kankinatės, ar dar palaukti, ar jau ryžtis, geriau TĄ reikalą atidėkite neribotam laikui. Ypač, jei jus jaudina moralinis aspektas ir nenorite pasirodyti lengvabūdė plaštakė. Bet kuriuo atveju, verta išsiaiškinti, kaip į moters ir vyro santykius žiūri vyras, kokios jos vertybės.

Laiko pojūtis. Tai kiek laukti? Savaitę? Tol, kol „geriau pažinsite vienas kitą? O kada jau pažinsite? Per mėnesį? Pusmetį? Metus? Tai dar kartą įrodo, kad tai labai subjektyvu ir jokių taisyklių būti negali. Kas tinka mums, gali netikti mylimajam. O kaip sužinoti? Atvirai pasikalbėti. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius