-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 04 08

Seksualus vyras: 9 savybės, kurias moterys įvardija dažniausiai

Nuomonės, koks vyras yra „pats pačiausias“, aišku, skiriasi – merginų vakarėliuose vardinami kandidatai nuo Holivudo aktorių iki kontorų gražuoliukų, bet tam tikras išvadas galima daryti. Ir jas bando pateikti žurnalistė, tinklaraštininkė Erica Jagger.
Vyras lygina marškinius
Vyras lygina marškinius / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Vyras Seksualumas

Į ką mes pirmiausiai atkreipiame dėmesį? Kas mus patraukia? Žvilgsnis? Šypsena? Trijų dienų šeriai ant prakaulaus veido? Skirtingu amžiaus tarpsniu mes pastebime vis kitokius bruožus. Žalioje jaunystėje, pavyzdžiui, daugelis svajoja apie aukštus, lieknus tamsiaplaukius. Brandesniame amžiuje jau traukia kitas tipažas. Na, kad ir vyrai, spinduliuojantys pasitikėjimą savo seksualumu.

Prisiminkite visus vyrus, kuriuos pamačius jums virpėdavo keliai. Vieno tokia laikysena ir toks kūnas, kad žvelgdama į jo motociklininko striukę, svajodavote tik apie raumeningą jo kūną, kitas žvelgdavo taip, kad jo žvilgsnio niekada nepamirši, kaip ir kito vyro ypatingų manierų: kai jis nuimdavo nematomą pūkelį jums nuo peties, norėdavosi kad jis tos rankos niekada neatitrauktų... Dažniausiai moterys akcentuoja tam tikras vyro savybes, kurioms jos tikrai nėra abejingos.

1. Jėga. Žinoma, tai ne atsispaudimų skaičius. Nors, be abejo, raumenys ir ištreniruotas pilvo presas – tik pliusas. Kalbame apie vidinę jėgą, tam tikrą nematomą ašį. Tokio vyro akyse gali perskaityti: „Žinau, ko noriu iš gyvenimo.“ Pats seksualiausias vyras tas, kuris pasitiki savimi, blaiviai vertina savo jėgas ir galimybes, tas, kuris pasiekia to, ko trokšta ir nerodo infantilių kaprizų. Už tokio vyro tikrai gali jaustis, kaip už sienos.

Vida Press nuotr./Pusnuogis vyras
Vida Press nuotr.

2. Pažeidžiamumas. Jei vyras neparodo savo pažeidžiamumo, jis negali būti stiprus. Tai reiškia, kad jis nebijo moteriai kalbėti apie savo troškimus, savo baimes, savo jausmus jai. Jis nebijo pripažinti savo kaltės, atsiprašyti, pasijusti neteisiu. Be absoliutaus nuoširdumo (iš abiejų pusių) negalima pasiekti intymumo. O būtent tas intymumas paverčia seksą meilės aktu.

Vyrai, kurie apsimetinėja kažkuo kitu, neturi nė lašo seksualumo, dažniausiai jie tik imituoja jausmus ir jų visiškai nejaudina moters išgyvenimai.

3. Branda. Štai šis bruožas ir skiria nežinia ko norinčius vaikinus nuo tikrų vyrų. Ir nors narcizai, kazanovos ir blogiukai kartais tikrai padaro stulbinamą įspūdį, tačiau vėliau paaiškėja, kad tai viso labo kaukė, ir visas jų įvaizdis sprogsta kaip muilo burbulas. Mat visus tuos žaidimus jie žaidžia tik norėdami paglostyti savo savimeilę. Vyrai, kurie apsimetinėja kažkuo kitu, neturi nė lašo seksualumo, dažniausiai jie tik imituoja jausmus ir jų visiškai nejaudina moters išgyvenimai.

Vida Press nuotr./Pora
Vida Press nuotr.

4. Intelektas. Nors jau šimtą kartų girdėjome frazę, kad protas – pati seksualiausia vyro vieta, tai iš tiesų ne melas. Aišku, IQ čia niekuo dėtas. Turime galvoje žinių alkį, troškimą pažinti ar išmokti ką nors naujo, kurti, o ne užstrigti vienoje vietoje. Moterys visada trokšta vyrų, kurie bent kruopelyte daugiau išmanytų už jas. Su kuriais įdomu kalbėtis, ginčytis, jų klausytis. Tai svarbiau, nei ūgis, plaukų spalva ir pilvo presas.

5. Humoro jausmas. Vyras be jo – tai kaip diena be rytinės kavos. Ne, dar blogiau. Kaip įmanoma bendrauti su niūriu, viską pažodžiui suprantančiu ir kartą per mėnesį nusišypsančiu tipu? Be to, atrodo, kad intelektas ir humoro jausmas – kaip broliai dvyniai, tad jeigu vyras neturi humoro jausmo... Ką su juo veikti? Protingas žmogus pagauna užuominas ir visada pastebi juokingąją gyvenimo pusę, todėl net beviltiškoje situacijoje su juo geriau nei su ponu rimtuoliu šventėje.

Vida Press nuotr./Pora lovoje
Vida Press nuotr./Pora lovoje

6. Šiluma. Visada sunku prisibelsti į širdį to, kuris nieko neprisileidžia arčiau nei per metrą. Empatija, užuojauta, šypsena ir galimybė kartu pasijuokti – štai ko mums reikia, ar ne? Patikėkite, gerumas irgi labai seksualus!

Šykštuolis dažnai šykšti ne tik pinigų, bet ir jausmų.

7. Dosnumas. Nieko nėra aseksualesnio kaip šykštumas! Tarp kitko, šykštuolis dažnai šykšti ne tik pinigų, bet ir jausmų. Nors švaistūnai dažniausiai nepasižymi savikontrole ir prastai save vertina, tai turbūt geriau, nei šykštuoliai, kurie skaičiuoja kiekvieną centą ir nereiškia jokių emocijų. Ką tai sako apie žmogų? Tai, kad jis nevertina savo partnerio. Šykštuoliai šykštūs būna, beje, ir lovoje. Kokia preliudija? Kokios švelnybės? Jis bevelyja ir čia pataupyti.

8. Švelnumas. Švelnus bučinys į skruostą. Skambutis, kad pasakytų, ką nors mielo. Prisilietimas praeinant – visa tai praskaidrina dieną. Seksualu tai, kad vyras prisiliečia tiesiog šiaip sau, o ne tik trokšdamas sekso.

9. Pasitikėjimas savimi intymiose situacijose. Tikro vyro pasitikėjimas savimi niekaip nesusijęs su jo „pasididžiavimo“ matmenimis, virtuoziškomis sekso pozomis ir lytinio akto trukme. Tai atmosfera miegamajame, kurią jis sukuria. Tai ne dominavimas ir autoriteto demonstravimas. Tai jo troškimas pajusti partnerės kūno kalbą, pastebėti menkiausias subtilybes, svarbiausiu momentu pažvelgti į akis. Su tokiu vyru nebaisu būti atvirai ir pažeidžiamai, nes visada jautiesi trokštama.

Vida Press nuotr./Pora lovoje
Vida Press nuotr.

Dauguma šių punktų net neateitų į galvą kai kurioms 20-metėms, ypač vertinančioms pasiturinčius verslininkus ir įspūdingus jų automobilius, jų dovanas ir lankymąsi brangiuose restoranuose. Tačiau metams bėgant net jos supranta, kas laikina, o kas – ne. Pinigai baigiasi, žmonės keičiasi, o paskui ateina gilus moteriškas supratimas, kokio vyro šalia iš tikrųjų reikia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius