-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 31

Zodiako ženklas ir vyriški nuklydimai į kairę

Sakote, jūsų vyras niekada nesuko ir nesuks į kairę? Puiku, jums pasisekė. O gal susipažinkite su nuodėmingais jo įpročiais iš anksto, nes ką gali žinoti, kas bus metų ar penkerių.
Pora lovoje
Pora lovoje / Vida Press nuotr.

AVINAS

Jei jau jis neištikimas, tai tiesiog... iš esmės. Pagautas nusikaltimo vietoje neišsisukinėja apie netyčia ant lovos prigulusią pusseerę, kuriai labai suskaudo pilvą, tad teko ją masažuoti, ne. Jis atsisės šalia jūsų melodramos herojaus poza, svajingai užvers akis į lubas ir pasakys: „Tu gi jau suaugusi, turėtum mane suprasti. Ir suprastum, jei pamatytum, kokia jos krūtinė...“. Ir gal net parodys tos moters (ir jos krūtinės) nuotrauką savo telefone. Jūs abstulbusi nerišliai protestuosite, o jis švelniai paims už rankos ir paskaitys paskaitą apie vyrų poligamiją, baigdamas ją žodžiais: „Tu man irgi labai brangi...“

JAUTIS

Jaučiai būna neištikimi retai, todėl laikomi vienais puikiausių sutuoktinių. Yra tik viena mažytė (o gal didelė?) problema – jei jis jau nutrūko nuo grandinės, reiškia įsimylėjo. Iš tikrųjų. Jei kiti Zodiako ženklai dar gali balansuoti: čia moteris, su kuria retkarčiais kažką nuveikiu, o čia – mano žmona, tai jei jau Jautis įsimylės savo kirpėją ir su ja kokį kartą ką nors nuveiks, būtinai ir ves. Ir jokia šeimos psichoterapija „kaip išsaugoti santykius“ čia nepadės. Nepadės ir laikymas ant trumpo pavadžio – nutrūks, sieną išvers ir pabėgs. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Kodėl mes trokštame idealių vyrų?

DVYNIAI

Jie elgiasi gana kiauliškai. Užuot išvykę kur nors toli nuo žmonos akių, į kaimą ar į Tailandą, jie sugeba meilužę susirasti artimoje aplinkoje. Jam tiesiog įdomu draugų ratelyje nužiūrinėti damas ir tyliai šypsotis į ūsą: ir šita jo lovoje pabuvo, ir ana... Bet yra ir tokių Dvynių, kurie būna ištikimi visą gyvenimą – jų vaizduotė tokia laki, kad jiems užtenka įsivaizduoti, kaip suvilioja visas draugų žmonas, koleges ir šiaip tolimas pažįstamas. Tad jei kartu sėdite teatre, jis žvilgsniu nurenginėja tiek aktores, tiek žiūroves.

Vida Press nuotr./Neištikimas vyras
Vida Press nuotr.

VĖŽYS

Kūniška neištikimybė Vėžiams atgrasoka, jai ryžtasi nenoriai, bet jei atsiranda ta Vienintelė, pasiduoda.

Sužinoti, ar jis „kažką turi“ nėra sunku – nereikia nei jo SMS-ų tikrinti, nei įkalčių ieškoti – jei Vėžys pradeda filosofuoti apie pasaulio netobulumą, apie tai, kaip sunku rasti artimą sielą ir apie tai, kaip sunku išlaikyti aukštą dviejų žmonių santykių temperatūrą – tai ne apie jus. Tai apie tą kitą artimą sielą. Kūniška neištikimybė Vėžiams atgrasoka, jai ryžtasi nenoriai, bet jei atsiranda ta Vienintelė, pasiduoda. Paskui paaiškėja, kad nėra ji ta vienintelė iš didžiosios „V“, taigi Vėžys ilgai nemąstęs jau tiesia savo žnyples prie kitos kandidatės į mūzas.

LIŪTAS

Liūtas retai kada būna neištikimas, nors apie jį galvojama kaip tik priešingai. Kur jau ten tas žvėrių karalius su viena apsieis? Jam esą mažiausiai trijų garbintojų reikia. O realybėje tikrai ne viskas kaip stereotipuose – Liūtas tiesiog nenori eikvoti laiko ir jėgų šluostydamas ašaras žmonai ir guosdamas meilužę. Aišku, jam patinka moterų dėmesys, jis jį skatina savo komplimentais ir slidžiais žvilgsniais, bet tam vyrukui dažniausiai užtenka žinoti, kad „jeigu ką“ jam atsiduos ta, ta ir dar šita. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Jausmų labirintai: gyvenu su patikimu vyru, o ilgiuosi vėjavaikio

MERGELĖ

Šitas žaidžia Jamesą Bondą – jam tiesiog patinka būti nesugaunamuoju. Ir jo meilužė greitai išmoksta žaisti pagal jo taisykles: slėptis taip, kad net jei sėdite vienas prieš kitą kontoroje, niekas nieko neįtars, o jo žmona bus šventai įsitikinusi, kad su ta kvaiša pilka pele jos gražuolis tai jau šimtu procentų nenusidės. Vienintelis būdas Mergelės žmonai ką nors sužinoti, tai išgirsti frazę: „Aš myliu kitą, mes skiriamės, brangioji“. 

Vida Press nuotr./Neištikimas vyras
Vida Press nuotr.

SVARSTYKLĖS

Svarstyklės turi talentą viską taip sutvarkyti, kad, kaip sakoma, ir vilkas būtų sotus ir dvi jo avys sveikos.

Net pavydu, kaip tie vyrai virtuoziškai mėto pėdas – gali metų metus gyventi dviejose šeimose ypač nesislapsydami, bet abi moterys bus įsitikinusios, kad be jų jis nieko neturi. Mat jie turi talentą viską taip sutvarkyti, kad, kaip sakoma, ir vilkas būtų sotus ir dvi jo avys sveikos. Be to, Svarstyklės labai rimtai vertina santuokos instituciją, todėl retai patys tampa skyrybų iniciatoriais. Be to, kam gi skirtis, jei taip gyventi gera, šilta ir patogu? Taigi, prieš tuokiantis su Svarstyklėmis, reikėtų savęs paklausti: ar man reikia tiesiog vyro, ar ištikimo vyro? Jei tiesiog vyro, tai galima užsimerkti – palakstys ir grįš, o grįžusį galima paauklėti buities darbais – jis su ašaromis akyse pažadės, kad „tai – paskutinis kartas“...

Vida Press nuotr./Pora
Vida Press nuotr.

SKORPIONAS

Jis neina nei į kairę, nei į dešinę. Rimtai. Žmonės, nors kiek susipažinę su zoologija, aišku, nieko gero iš Skorpionų nelaukia, bet be reikalo. Tai patys mieliausieji vyrai, kurie meilę ir santuoką linkę garbinti iš visos širdies. Tai kaip gi galima išduoti mylimąją? O tai, kad Skorpionai sudėtingos asmenybės, galinčios įsimylėti kas mėnesį į vis naują objektą – jau kita istorija. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Jei sutikote tokį vyrą – nepaleiskite!

ŠAULYS 

Neištikimauja azartiškai. Visiškai be stabdžių. Jei tik atsiras mažiausia galimybė įsipainioti į meilės trikampį, Šaulys iškart ir įsipainios, ir dar taip, kad apie tai žinos bosas, kaimynai, bendradarbiai, mama ir žmona. Ji, tiesa, paskutinė, kaip tokiais atvejais būna. Be to, Šaulys dar ir plepys: jam tiesiog iki drebulio malonu bičiuliams pasigirti, kad štai kaimo sodyboje jis žada (tiesa, dar tik žada) imtis tos naujokės iš ano skyriaus.

OŽIARAGIS

Ožiaragiai sulaužo neištikimybę nekaltai ir elegantiškai. O paskui išpučia akis ir nuoširdžiai nustemba: „O kas čia tokio?“.

Ožiaragiai sulaužo neištikimybę nekaltai ir elegantiškai. O paskui išpučia akis ir nuoširdžiai nustemba: „O kas čia tokio?“ Štai žmona, aš ją myliu, o štai meilužė – jos geidžiu. Ir visi turi būti patenkinti. Prsipaustas prie sienos pasiaiškinti „Ar tu tikrai man buvai neištikimas su ta kvaile?“, Ožiaragis labai nesigins, jis truktels pečiais, pažvelgs su šventa nuostaba, o paskui pareikš, kad būtų gerai pavalgyti. O kol kepsite jam mėsą ir jis sekios jus nekalto ožiuko žvilgsniu, galėsite pasvarstyti, ar tikrai neištikimybės faktą įrodo nėriniuotos kelnaitės jo švarko kišenėje, jei jis sako, kad „eik tu, tarp mūsų beveik nieko nebuvo“.

Vida Press nuotr./Pora biure
Vida Press nuotr.

VANDENIS

Jei Vandenis panuodėmiavo, visi aplink tai žinos – jam per sunku slėpti savo žygius.

Jei Vandenis panuodėmiavo, visi aplink tai žinos – jam per sunku slėpti savo žygius, tad jis pasąmoningai nori, kad pagaliau ta bjauri situacija kaip nors pati savaime išsispręstų be jo įsikišimo. O mesti kelią dėl takelio jį traukia troškimas kaip nors paįvairinti rutina slegiančią niūrią savo kasdienybę. Jis girdėjo, kad kažkam pasikeičia gyvenimas vos sutikus tinkamą damą, tad gal ir jam pasiseks? Bet taip bešokinėjant nuo vienos prie kitos, gilioje senatvėje jis padaro premijos vertą atradimą: pasirodo, kad iš esmės moterys viena nuo kitos nedaug kuo skiriasi...

ŽUVYS

Taip taip, tie vyrai slidūs – išsisuks iš bet kokios situacijos. Grįžote ir radote savo guolyje kitą moterį? Jis paaiškins, kad ji yra jo pažįstama, kuri šiandien netyčia įkrito į vandens telkinį, sušlapo, sušalo ir netyčia atsiminė jo namų adresą (savo, būdama šoko būsenos, pamiršo), taigi ji čia šildosi raudonuoju vynu, o jis ją prižiūri. Ir argi negėda kažką „tokio“ įtarti? Jis juk žmogui padėjo, nes yra geros širdies. Pasimetusį šunelį kiti priglaudžia, o čia gi graži vargšė moteris. Tas vyras šneka taip karštai ir įtikinamai, kad jūs jau beveik einate į virtuvę virti jai arbatos...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius