-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktinio apsipirkimo grobis – 3 dizainerių suknelės nemokamai

Praėjęs penktadienis tapo itin sėkmingas vilnietei Aistei Jankauskaitei. Tą vakarą šurmuliavusio naktinio apsipirkimo renginio „ShoppingNightOut“ orientaciniame žaidime ji laimėjo tris kolekcijai „Magnum“ kurtas lietuvių dizainerių sukneles ir taip nepaliko jokių šansų kitiems dalyviams.
Orientacinio žaidimo laimėtoja Aistė Jankauskaitė
Orientacinio žaidimo laimėtoja Aistė Jankauskaitė / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Mada

Žinomų dizainerių Lilijos Larionovos, Agnės Kuzmickaitės ir Egidijaus Rainio specialiai kolekcijai „Išlaisvink žvėrį“ kurtų suknelių laimėtoja teigė, kad naktinėms varžyboms ruošėsi iš anksčiau. „Stebėjau prizų paskelbimą, suknelės man labai patiko, tad nutariau išbandyti jėgas. Esu labai laiminga!“, – neslėpdama džiugesio sakė mergina. Visas tris sukneles ji atsiėmė jau tą patį vakarą parduotuvėje „Locals.lt“ Vilniuje.

„Tai tik dar vienas įrodymas, kad turėdamos tikslą ir norą, moterys gali labai daug, ypač jei tai susiję su jos garderobu“, – sveikindami laimėtoją, šmaikštavo renginio organizatoriai.

Organizatorių nuotr./Ieva Vainaitė
Organizatorių nuotr./Ieva Vainaitė

Pasak „ShoppingNightOut“ idėjos autorės Ievos Vainaitės, ši naktis nustebino ne tik Aistę ir visko mačiusius vilniečius. Tiesa, pasak organizatorės, didžiausias veiksmas vyko regionuose, o ypatingu aktyvumu pasižymėjo Klaipėdos senamiestis.

„Čia šurmuliavo bene daugiausiai stilingų žmonių. Stebino ne tik dalyvių gausa, gerai žinomi veidai, bet ir tobulai sustyguota mažųjų parduotuvėlių programa“, – džiaugėsi I.Vainaitė, pridūrusi šiame vakare karaliavo stilistė Olga Filatova-Kontrimienė, negailėjusi mados ir stiliaus patarimų.

Organizatorių nuotr./Ieva Vainaitė ir Olga Filatova-Kontrimienė
Organizatorių nuotr./Ieva Vainaitė ir Olga Filatova-Kontrimienė

Kauno, Šiaulių ir Panevėžio senamiesčiuose veiksmas tęsėsi iki pat vidurnakčio. Parduotuvių languose ilgai degė šviesa, viduje grojo muzika, šurmuliavo stilingos moterys.

„Regionuose žmonės skundžiasi, kad nėra kur nueiti ir pasirodyti. Šis renginys buvo ypatinga proga pademonstruoti savo stilių, pasinaudoti nuolaidomis, atnaujinti spintą“, – teigė „Wapsva“ dizaino namų Šiauliuose savininkė Irmina Savickienė.​

Ketvirtus metus iš eilės Lietuvoje organizuojamo mados ir stiliaus „Shopping Night Out“ renginys šiais metais pirmą kartą išsiplėtė ir į kitus miestus. „ShoppingNightOut“ apėmė ne tik Vilniaus, bet ir Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio senamiesčiuose įsikūrusias boutique parduotuves.

Organizatorių nuotr./Sandra Chlevickaitė
Organizatorių nuotr./Tarp renginio svečių buvo galima išvysti ir Sandrą Chlevickaitę

Šiemet nuolaidų ir pasiūlymų naktyje dalyvavo daugybė prekių ženklų ir parduotuvių: „Julia Janus“, „2ru2ra“, „Alisos dovanėlės“, „Diana Vapsvė“, „Children City“, „Medvisit“, „L'Occitane“, „Miela.co“, „The Place“, „Private Label“, „One day shop“, „Unlabel“, „Locals.lt“, „Decoshop.lt“, „Aromatų sodas“, „Pudrinė“, „Reda design“, „Lietuviški drabužiai visai šeimai“, „Agne Fashion“, „Taškuota suknelė“, „Miutto“, „De Žavu“, „Gedimino 22“, „My minds“, „JNBY“, „50ct Boutique“, „Blind boutique“, „Trys seserys“, „Ahava Lietuva“, „Glasses on“, „Decolte“, „Zirzė boutique“, „Lu.el“, „De Pari“, „In Boutique“, „C&D style“, „Miki Moda“, „Baltas ir Butikas“, „Naked“, „Mazgas“, „Waggon Paris“, „Eko kolekcija“, „M. Valančiaus 19 boutique“, „Junora Beauty Lab“, „Lighthouzas“, „La Reina“, „Stiklė“, „Majorica“, „Šip šop“, „Gamtos kerai“, „Herkaus galerija“, „Wapsva“, „Zuikio pasaka“, „Zuffy boutique“, „Fairy house“, „Piewa“, „Lapės namai“, ELER ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius