Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pintos rankinės: kaip, kur, kada ir su kuo?

Visuotinio universalumo laikais pinta rankinė – vienas iš tikrai sezoninių aksesuarų. Šiltu ir saulėtu metų laiku ji gali lydėti savo šeimininkę daug kur: į paplūdimį, pasimatymą, iškylą, pasivaikščioti po miestą. O penktadieniais drąsiausios gal net pasiims žavią, griežtesnės formos pintinukę į darbą.
Aktorė ir modelis Ashley Benson
Aktorė ir modelis Ashley Benson / Vida Press nuotr.

Žinoma, pastaroji galimybė priklauso nuo kompanijos aprangos kodo, jūsų pareigų, individualaus stiliaus ir... medžiagos, iš kurios pagaminta rankinė. Nes šiaudeliai – tai tik vienas iš variantų. O garsiausi mados namai pina iš odos ar zomšos juostelių: raštas panašus, o aksesuaras iš paplūdiminio ir nerimto tampa net labai rafinuotu. Tačiau palikime „Bottega Veneta“ ir kompaniją kitai temai – jei turite tokią rankinę, jau kaip nors sugalvosite, prie ko ją derinti, grįžkime prie šiaudelių. 

Vida Press nuotr./Prabangios pintos delninukės
Vida Press nuotr./Prabangios pintos delninukės

Iš jų šiandien gaminamos beveik visų formų rankinės: nuo delninukių iki didelių, įprastų akiai krepšių. Pynimą papildo metaliniai žiedai, spaustukai, dekoratyviniai spygliai, karoliukai, blizgučiai. Vien iš šių priedų aišku, kad pintos rankinės – kantri stiliaus ar hipiškas aksesuaras, pirmiausia įsivaizduojamas neformalioje aplinkoje. 

Akivaizdus derinys, į kurį įsipieš toks aksesuaras, – jūrinis, kantri ar hipių. 

Taigi akivaizdus derinys, į kurį įsipieš toks aksesuaras, – jūrinis, kantri ar hipių. Dryžuota jūrinikė, džinsiniai šortai, plokščiapadės rudos odos basutės ir didžiule šiaudinė skrybėlė – pirmieji dalykai, kurie turėtų keliauti į atostogų lagaminą.  

TAIP PAT SKAITYKITE: Vasaros vakarėlio stilius: 5 naudingos taisyklės

Hipišką derinį padės sukurti pinta rankinė, derinama prie džinsų – denimo suknelių, sijonų, kombinezonų – viso to, kas ypač aktualu šiemet. Prie tokio derinio tiks net ryški ar spalvota pintinė. 

Vida Press nuotr./Aktorė ir dainininkė Emma Roberts
Vida Press nuotr./Aktorė ir dainininkė Emma Roberts

Kantri mergaite tapti irgi nesunku: ilga lengvutė suknelė ar sarafanas, šiaudinė fedora, pintas krepšelis (ypač gražu auksinis ar sidabrinis tonas). 

Avalynė – visuomet neformali: žemakulnės basutės, drobiniai sportbačiukai, espadrilės, platformos su šiaudine pakulne, gladiatoriai.

Vida Press nuotr./Modelis Julia Pereira
Vida Press nuotr./Modelis Julia Pereira

Turėkite omeny, kad pintos rankinės – visuomet diktuoja romantinį, moterišką, vasarišką stilių.

Kad ir ką apsirengtumėte – vasarinę suknelę, sarafaną, šortus, tuniką, ilgesnį ar trumpesnį sijoną, turėkite omeny, kad pintos rankinės – visuomet diktuoja romantinį, moterišką, vasarišką stilių.   

Jei norite panaudoti jas rimtesniam reikalui – pirmiausia vadovaukitės forma. Pavyzdžiui, pinta stačiakampė delninė iš balintų šiaudelių puikiai papildys baltą vasarinį kostiumą. Dryžuota, taip pat stačiakampės formos, nešiojama su ilgu dirželiu – tiks į miestą. Ryški, nedidukė, įmantresnės formos, tačiau jokiu būdu ne minkšta, papildys derinį vasaros koncertui ar spektakliui po atviru dangumi. Čiupkite ją, pavyzdžiui, prie suknelės marškinių ar suknelės etniniais motyvais. 

Vida Press nuotr./Pippa Middleton
Vida Press nuotr./Pippa Middleton

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius