Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 požymių, kad vyras jūsų nemyli

Kartais viskas aišku ir taip. Bet būna, kad įsimylėjusi moteris (nors jos draugės, žvelgdamos į ją, jau senokai sukioja pirštą prie smilkinio) vyro abejingumui vis dar randa pateisinimų: esą gal užsiėmęs, gal jam sunkus etapas, gal pamiršo, gal... Tiesa paprasta: kartais būtina nusiimti rožinius akinius!
Konfliktas
Konfliktas / Vida Press nuotr.

Ir kuo greičiau, tuo geriau – kad pagaliau galėtume būti laimingos, o ne tik svajoti, kad vieną dieną (galbūt) viskas pasikeis, jis praregės ir pamatys, kokia nuostabi moteris šalia. Nepraregės.

Taigi, vyras jūsų nemyli, jei:

1. Apie tai kalba užuolankomis

Pavyzdžiui: „Tik tu manęs neįsimylėk!“. Tai reiškia, kad pats nėra įsimylėjęs ir vargu ar įsimylės. Taip pat jis gali nuobodžiu balsu porinti, kad meile netiki, nes jau kelis kartus mylėjo, o paskui nusivylė. Jis gali pasakyti: „Tu tikra draugė!“ arba: „Jaučiu tau šiltus jausmus“, bet tai su meile nieko bendro neturi. Ir neturės.

2. Jis nėra jums ištikimas

Dauguma mylinčių vyrų yra monogamiški. Jie nespokso į kiekvieną praeinančią moterį ir nesišypso joms savo ypatinga šypsena... Jis gali tikinti, kad jam esate labai brangi, bet jam, žinote, patinka laisvė ir niekuo neįpareigojantys santykiai, tad dėl tos mažos intrigėlės su bendradarbe užmiestyje aną savaitgalį jums nereikėtų jaudintis. O galbūt jis aiškina, kad visi vyrai – poligamiški? Geriausias sprendimas – tuoj pat jį palikti.

Vida Press nuotr./Neištikimybė
Vida Press nuotr.

3. Jūs bendraujate jau pusmetį, bet tik intymiai

Kartais moterims atrodo, kad tai rimta, o vyrams – kad tai tik seksas. Net jei jūs susitinkate ne tik dėl TO, bet kartu nueinate į filmą ar kavinę, jis gali laikyti, kad tai niekuo neįpareigojantys santykiai. Jei jis nė karto neužsiminė apie savo jausmus, nekalbėjo apie bendrą ateitį, nesiveržė pas jus nakvoti, nesupažindino su savo draugais ir artimaisiais ir nesistengia susipažinti su jūsiškiais, reiškia nesate jam svarbi. Jei jūsų netenkina formatas „sex only“, neverta tempti gumos.

4. Elgiasi su jumis atsainiai

Gali mestelti keletą įžeidžiančių pastabų apie jūsų hobį ar darbą. „Nepastebėti“ jūsų nuotaikų ir to, kad esate pavargusi. Jis gali jūsų akivaizdoje aptarinėti kitas moteris, ypač lygindamas su jumis ne jūsų naudai... Jei įspėjate jį, kad jums kažkas nepatinka, o jis vis vien tai daro, nekreipkite dėmesio į jo: „Oi, tu juk žinai – aš nepataisomas...“ Įsiklausykite: „nepataisomas“. Tai kodėl stengiatės?

Vida Press nuotr./Ginčas
Vida Press nuotr.

5. Neskambina jums

Jis neperspėja jūsų, kai trumpam išvyksta, neskambina, nerašo žinučių po darbo, nekreipia dėmesio į tai, kad sergate, neteisinkite jo: esą vargšelis prapuolęs darbuose. Mylintis vyras visada suras laiko savo moteriai.

6. Nesilaiko duoto žodžio

Mylėti – tai veiksmažodis. Žmogus, kuris myli, gali apie meilę nekalbėti – apie jo jausmus byloja poelgiai.

Jei jis jums pažadėjo ką nors padaryti ir nepadarė, vadinasi, tai jam nesvarbu. Neverta teisinti jo apgavysčių ir tikėti, kad jis užsiėmęs, kad pamiršo, kad negalėjo. Vienas kartas – nesvarbu, tačiau jie tai kartojasi, sukluskite.

7. Nesiekia apgaubti jus dėmesiu

Vyro, kuris myli, net nėra reikalo prašyti pagalbos – jis pats ją pasiūlys. Mylėti – tai veiksmažodis. Žmogus, kuris myli, gali apie meilę nekalbėti – apie jo jausmus byloja poelgiai. Mylintis vyras jums bus dėmesingas ir būtinai padės.

Vida Press nuotr./Verkianti moteris
Vida Press nuotr.

8. Nesiperša, nors žino, kad norite ištekėti

Jei į visas jūsų užuominas jis turi tik vieną atsakymą: „Ką tai keičia? Argi tai svarbu?“, ypač tada, kai kartu gyvenate keletą metų, nesitikėkite, kad kas nors pasikeis. Ne, jis rytoj neatsibus staiga susapnavęs gražų sapną apie vestuves ir nepuls jums pirštis. Jis jau nusprendė. Žinote, kas jį laiko? Įprotis.

9. Vengia sekso

Jei jam už sekso žaidimus svarbesni tapo kompiuteriniai žaidimai, nieko gero. Tai reiškia, kad jis nemyli jūsų taip, kaip anksčiau. Meilė blėsta. Tai dažnai būna ne vieno iš poros kaltė, tačiau tai problema, kuri verčia susimąstyti, ar tikrai jūs dar įdomūs vienas kitam.

10. Jis – svetimas vyras

Vis žada skirtis ir vesti jus, bet niekas nesikeičia? Ir nepasikeis. Netikėkite, kaip karštai jis jus myli, bet štai ir žmonos gaila. Komfortas jam svarbiau. Juk puiku turėti moterį už šeimos ribų...

Jei pajutote, kad jis jūsų nemyli, neverta kankintis. Palikite jį. Kartais šioks toks atsitraukimas pakursto vyro jausmus, nors tai nėra taisyklė. Naivu tikėtis, kad suaugęs žmogus staiga pasikeis, virs tokiu, apie kurį svajojote, tereikia tik pasistengti. Baikit – vyras juk ne pusfabrikatis, kurį reikėtų šiek tiek patobulinti, pašildyti ir bus geras... Nebus – geriau iškart susirasti tinkamą.

Vida Press nuotr./Susipykusi pora
Vida Press nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius