Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Testas: nupieškite žmogų ir sužinokite, kas esate!

Senas geras testas, kadaise sukurtas pagal amerikietės psichologės Susanos Dellinger ir jos bendraminčių psichogeometrijos teoriją.
Piešinys
Piešinys / Vida Press nuotr.

Reikės tik popieriaus lapo ir rašiklio: jame piešiame žmogų, panaudodami tris geometrijos figūras: kvadratą, apskritimą ir trikampį – jas panaudojame, kaip norime, svarbu, kad iš viso būtų 10 figūrų. 

Taigi, nupiešiame žmogeliuką ir skaičiuojame, kiek: 1) trikampių; b) apskritimų; 3) kvadratų. Viską rašome skaičiais: pavyzdžiui, du trikampiai, du apskritimai ir šeši kvadratai bus skaičius 226.

Ieškome atsakymų:

1 tipas: organizatorius (811, 712, 721, 613, 622, 631)

Mokykloje turbūt buvote klasės seniūnas ar bent pogrindinių vakarėlių organizatorius. Darbe – žmogus, kuris kritiniais momentais prisiima atsakomybę, nesikrato „degančių“ darbų ir pavyzdingai pluša įmonės naudai, sugebėdamas savo entuziazmu užkrėsti ir kitus. Jūsų patarimo prašo ne tik nuosavi vaikai (kas irgi reta...), bet ir bendradarbiai, kaimynai ir giminaičiai, nes jūs turite nuomonę įvairiais klausimais ir esate pasiryžęs ja pasidalinti.

2 tipas: vykdytojas (514, 523, 532, 541)

Esate iš tų darbdavių geidžiamų darbuotojų, kurie viską padaro laiku ir įteikia su šypsena. Atsakomybės jausmas išlavintas iki tobulybės, nors esate įpratęs atsakyti tik už save. Atlikę bet kokį darbą, beje, nebūnate ramūs ir patenkinti: vis graužia kirminas, kaip būtų galima jį patobulinti? Ir ar tikrai nebuvo apsirikta? Ir ko nors nepraleista?

TAIP PAT SKAITYKITE: 7 patikrinti būdai, kaip patikti žmonėms

3 tipas: fantazuotojas (433, 343, 334)

Apie tokius sakoma: „Dievas drėbtelėjo ir nepagailėjo“ – talentų daug ir įvairių. Toks žmogus dažniausiai geba atlikti pusę įmonės darbų ir pasiūlyti daugiausia idėjų. Tiesa, idėjos dažniausiai ir lieka kyboti ore, nes nėra didelio noro jas įgyvendinti... Tokie žmonės – pažangos variklis, tad nereikia pykti, jei jie kažką pamiršta padaryti – užtat šviežių minčių porcija garantuota kasdien. 

Vida Press nuotr./Moteris pajūryje
Vida Press nuotr.

4 tipas: pasaulio gelbėtojas (181, 271, 172, 361, 262, 163)

Jūsų feisbuko sienoje neišnyksta skelbimai apie pamestinukus kačiukus ir šuniukus, galite valandų valandas guosti visus nuskriaustus draugus ir negailite laiko, pasirašinėdamas peticijas už planetos gerovę. Jums nesuprantamas patarimas: „Neimk visko į širdį“ – kaip neimsi, jei ta širdis atvira viso pasaulio skausmui?

TAIP PAT SKAITYKITE: Ko tikimės, tą ir gauname, arba Kaip mūsų lūkesčiai kuria realybę

5 tipas: subtili būtybė (451, 352, 154, 253, 154)

Jautri ir trapi siela, kuri dėl visko jaudinasi, ypač dėl santykių su aplinkiniais. Net jei viskas klostosi puikiai, jaudintis yra dėl ko. Pavyzdžiui, dėl to, kad kažkas gali ne taip suprasti jūsų žodžius, kad boso tonas nieko gero nežada ir kad bendradarbė atrodo taip, lyg būtų ant jūsų įsižeidusi. Net jei tai toli nuo realybės, niekas jūsų tuo neįtikins. Tuo labiau kad ir pats esate linkęs greitai įsižeisti, nuliūsti, susijaudinti.

Vida Press nuotr./Stalo žaidimas
Vida Press nuotr.

6 tipas: nepriklausomas menininkas (442, 424, 244)

Ir ko visi aplinkiniai lenda su savo pastabomis? Jūs juk menininkas, jūs taip matote pasaulį, esate juk laisvas, be jokių prietarų. Jūsų galvoje visada sukasi kelios puikios idėjos, jūs turite savo specifinę nuomonę ir visai nesijaudinate, jei kitiems ji atrodo keista. Bet šiaip jau geriau jūsų nekritikuoti...

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaip lavinti atmintį: pataria mokslas

7 tipas: kompanijos siela (415, 325, 235, 514)

Tik duok jums pakalbėti! Esate oratorius iš prigimties, sugebate įtikinti žmones tuo, kuo jie dar prieš penkias minutes netikėjo, užmegzti pažintis visur, kur tik pasisukate ir pralinksminti visą kolektyvą. Net sudėtingiausiose situacijose jus gelbsti liežuvis, tad nepražūvate ne tik jūs, bet ir visa kompanija – o juk kas jūsų iškalbą be kompanijos įvertins?

Vida Press nuotr./Tinklas
Vida Press nuotr.

8 tipas: vienišas vilkas (118, 127, 217, 316, 226, 136)

Labai įtariai žvelgiate į tokius žmones, kurie vadinami „kompanijos siela“. Nerimti jie jums atrodo, paviršutiniški. Jūs nepasiruošęs plepėti niekus su pirmu sutiktuoju – esate santūrus, respektabilus žmogus. Jums sunku paprašyti pagalbos, tad dažnai tenka su darbais ir problemomis dorotis išdidžioje vienatvėje. Bet užtat save gerbiate, daug iš savęs reikalaujate. O iš kitų – dar daugiau…

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius