Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 30

Artūras Milaknis apie kvietimą į NBA vasaros lygą nieko negirdėjo

Kai Lietuvos žiniasklaidoje pasklido žinia, kad Artūras Milaknis kviečiamas į NBA vasaros lygą ir užsivilks „Dallas Mavericks“ aprangą, 29 metų snaiperis neatsigynė skambučių net ir iš nepažįstamų žmonių. LKL finalo serijos naudingiausią žaidėją ši žinia ir nustebino, ir prajuokino. „Kiek žinau, nesu kviečiamas į vasaros lygą. Iš kur ši informacija iškilo, neturiu supratimo“, – 24sek.lt teigė A.Milaknis.
Artūras Milaknis
Artūras Milaknis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Man agentas po stovyklos pranešė, kad nebūsiu kviečiamas. Todėl ramus atostogauju.

Žinią apie A.Milaknį „Mavericks“ sudėtyje vasaros lygoje socialiniame tinkle paviešino žinomas „FOX“ žurnalistas.

Bet pats krepšininkas tik gūžčioja pečiais. Agentas jį dar po stovyklos Dalase informavo, kad į vasaros lygą jis nekviečiamas.

„Visi mane atakuoja, bet sakau, bent jau aš nežinau. Gal tai laikoma paslaptyje. Nebent informacija nepasiekė manęs, bet būtų keista, jei sužinočiau paskutinis. Man agentas po stovyklos pranešė, kad nebūsiu kviečiamas. Todėl ramus atostogauju“, – juokėsi A.Milaknis.

„Žalgirio“ senbuvis džiaugėsi viešnage JAV.

Iš „Mavericks“ stovyklos, kurioje žaidė su Gregu Odenu (pirmasis 2007 metų NBA naujokų biržos šaukimas), Delonte Westu (8 metai NBA) ir sezono pradžioje „Žalgiryje“ rungtyniavusiu įžaidėju Maaliku Waynsu, A.Milaknis parsivežė daug naudingos patirties.

„Esu patenkintas kvietimu ir dalyvavimu. Tai buvo nauja patirtis ir bandžiau pasisemti kiek įmanoma daugiau, – 24sek.lt pasakojo A.Milaknis. – Skirtingi treneriai, skirtingas požiūris į krepšinį, todėl stovykla buvo labai naudinga. Buvo garsių pavardžių, daug žaidėjų. Viską vertinu tik teigiamai. Nė kiek nenusimenu, kad nebuvau pakviestas. Iškart sakė, kad maždaug iš 40 krepšininkų į vasaros lygą bus pakviesti gal tik 2-3. Konkurencija buvo nemaža, lygis – aukštas. Viskas buvo super.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius