-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 13

Arvydas Sabonis sūnaus Domanto kritikams: „Jis užčiaups jiems burnas“

„Domantas Sabonis rinktinėje – tik dėl tėvo“, – dažnai dar prieš Europos čempionatą karksėdavo didžiausi nacionalinės komandos skeptikai. Legendinis Lietuvos krepšininkas Arvydas Sabonis nesistebi dėl tokios nuomonės, bet vis tiek nesupranta tokių žmonių.
Arvydas Sabonis ir Domantas Sabonis
Arvydas Sabonis ir Domantas Sabonis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Visada atsiras tokių žmonių, – po filmo „Arvydas Sabonis. 11” pristatymo Kijeve, bendraudamas su Ukrainos žiniasklaida, atsiduso A.Sabonis. – Aš jo nepaėmiau į rinktinę. Treneriai paėmė. Jis dar parodys ir kada nors užčiaups jiems burnas.“

Europos čempionate Rygoje ir Lilyje 19 metų 209 cm ūgio puolėjas pasirodė tik 4 rungtynes ir per 7 minutes pelnydavo po 3 taškus.

Tačiau pasirengimo cikle D.Sabonis buvo kur kas pastebimesnis. Be to, dėl traumų į rinktinę neatvyko bent keli sunkieji krašto puolėjai, todėl Jonas Kazlauskas neturėjo kito pasirinkimo – Domanto ir reikėjo, ir krepšininkas pats savo žaidimu užsitarnavo vietą galutiniame dvyliktuke.

„Aš jo nepaėmiau į rinktinę. Treneriai paėmė. Jis dar parodys ir kada nors užčiaups jiems burnas“

A.Sabonis nelenda sūnui į akis patarinėti ar priekaištauti dėl klaidų. Jam smagu, kad jauniausias sūnus pateko į nacionalinę komandą.

„Turiu tris sūnus. Iškart pasakiau, kad jei bent vienas žais rinktinėje, būsiu dar laimingesnis“, – šypsojosi A.Sabonis.

LKF prezidentas taip pat džiaugėsi, kad Lietuvos krepšininkai iškovojo kelialapį į Rio olimpines žaidynes. Jam tik gaila, kad į finalą patekusiems lietuviams nepavyko nuskinti aukso medalių.

„Bet turime kelialapį Rio, todėl visi laimingi“, – pridūrė Sabas.

A.Sabonis džiaugiasi, kad Lietuvoje nėra problemos dėl požiūrio į rinktinę – visi noriai važiuoja į nacionalinės komandos stovyklą, kai kitos valstybės turi didelių problemų su didžiausiomis savo žvaigždėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius