Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 24

Aurimas Jasilionis prieš svarbią dvikovą Europos taurėje įtampos nejaučia

Prieš dvikovą su Solnoko „Olaj“ ekipa Vilniuje „Lietuvos ryto“ treneris Aurimas Jasilionis išlieka ramus ir dirba savo darbą. Pergalė sustiprintų šansus patekti tarp 32 stipriausių turnyro ekipų. Kita vertus, pralaimėjimas rimtai sumažintų šiuos vilniečių šansus.
Aurimas Jasilionis
Aurimas Jasilionis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Prieš savaitę „Lietuvos rytas“ buvo pakilios nuotaikos po pergalės išvykoje prieš Stambulo „Bešiktaš“. Pergalė padėjo pakilti į trečiąją vietą E grupėje, tačiau varžovai nesnaudžia.

Vengrijos klubas nugalėjo Salonikų PAOK ir taip pat sugrįžo į kovą dėl kito etapo.

Anot Aurimo Jasilionio, laukia įtemptos rungtynės: „Tai bus kovingos rungtynės. Kaip jau pastebėjote per pirmąsias rungtynes, kai einu laikinojo trenerio pareigas, rungtynės visada būna aistringos.“

„Aš tiesiog dirbu savo darbą. Šiuo metu atstatinėjame žaidėjus po traumų ir įvedame korekcijas mūsų žaidime“, – apie savo darbą trenerio pareigose kalbėjo A.Jasilionis. 

Anot trenerio, tai bus kitokios rungtynės nei Vengrijoje: „Komanda ne tik pasipildė naujais žaidėjais, bet ir pakeitė trenerį. Jie ir patys pareiškė, kad sieks tik pergalės.“

„Kirilas nėra labai greitas žaidėjas. Bandysime tuo pasinaudoti“, – apie būdus stabdyti Kirilą Natiažką kalbėjo A.Jasilionis. 

„Didelių naujovių nėra. Tik drausmė, disciplina ir kitos detalės žaidimo taktikoje“, – lakoniškai apie pirmąsias darbo savaites kalbėjo 33-ių specialistas.

Nors sekmadienį „Lietuvos rytas“ pralaimėjo „Siemens“ arenoje principiniam varžovui Kauno „Žalgiriui“ A.Jasilionis tikino, kad komanda įtampos nejaučia: „Nebuvo jos sekmadienį, nesimato ir dabar.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius