-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

6 automobilius Vilniuje sudaužęs „Audi Q7“ vairuotojas pernai sukėlė 9 mašinų avariją

Penktadienį sostinės Eišiškių plentą sudrebino masinė avarija, kurios metu, susidūrus 6 automobiliams, sužaloti 4 žmonės. Trys iš nukentėjusiųjų – į darbą vykę policijos pareigūnai. Užsigavo ir įtariamasis avarijos kaltininkas „Audi Q7“ vairuotojas, kuris liūdnai pagarsėti spėjo dar užpraeitą žiemą – tąsyk šis 44 metų vyras Vilniuje sukėlė net 9 transporto priemonių avariją.
Įvykio vietoje
Įvykio Eišiškių plente vietoje: „Audi“ visureigis rėžėsi į „Volvo“, kuriuo į tarnybą vyko 3 policininkai. / Įvykio liudininkės Dajanos nuotr.

Kaip šeštadienį skelbiama Policijos departamento pranešime, spalio 9 d. apie 17 val. 40 min. Vilniuje, Eišiškių pl., automobilis „Audi Q7“, kurį vairavo 44-erių metų vyras, atlikdamas pavojingą ir chuliganišką lenkimo manevrą, atsitrenkė į sustojusį vilkiką DAF su puspriekabe, kurį vairavo 39-erių metų Baltarusijos pilietis.

Po smūgio automobilis „Audi“ atsitrenkė į automobilį „Volvo S80“, kurį vairavo 25-erių metų Vilniaus apskr. VPK Viešosios tvarkos valdybos Mobilios kuopos vyriausiasis patrulis R.S., o pastarasis – į automobilį „Toyota Avensis“, vairuojamą 32-ejų metų vyro, kuris atsitrenkė į automobilį „Peugeot 207“, vairuojamą 20-ies metų jaunuolio, pastarasis – į automobilį „VW Passat“, kurį vairavo 58-erių metų vyras.

Eismo įvykio metu sužaloti į tarnybą automobiliu „Volvo“ važiavę Vilniaus apskr. VPK Viešosios tvarkos valdybos Mobilios kuopos vyriausieji patruliai: vairuotojas (dėl juosmens sumušimo išleistas gydytis ambulatoriškai), 26-erių metų vyr. patrulis J.D. (dėl kojos ir galvos sumušimų išleistas gydytis ambulatoriškai), 33-ejų metų vyr. patrulis (dėl juosmens ir galvos sumušimų išleistas gydytis ambulatoriškai), bei sužalotas automobilio „Audi“ vairuotojas, kuris dėl krūtinės sumušimo išleistas gydytis ambulatoriškai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. 1 d. (viešosios tvarkos pažeidimas).

15min.lt primena, kad visureigio „Audi“ vairuotojas V.I. (gimęs 1971 m.) – sostinėje jau pagarsėjęs kelių erelis.

2014 m. sausio 8 d., trečiadienį apie 17.16 val., Vilniuje, netoli nuo Eiškiškių plento esančioje S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje, tas pats automobilis „Audi Q7“, nesuvaldytas to paties V.I., pirmiausia atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Mitsubishi Carisma“.

Po pirmojo susidūrimo automobilis „Audi“ išvažiavo į S.Dariaus ir S.Girėno-Pelesos g. sankryžą ir susidūrė su taksi automobiliu „Chrysler Voyager“, kurį vairavo A.M. (gim. 1949 m.). Nuo smūgio automobilis „Chrysler“ išvažiavo į priešingos krypties eismo pusę ir atsitrenkė į stovėjusius automobilius „VW Touran“, „VW Multivan“ ir „Volvo V70“.

Po šio susidūrimo visureigis „Audi Q7“ taip pat išvažiavo į priešingos krypties eismo pusę ir atsitrenkė į stovėjusius automobilius „Citroen Berlingo“ ir „Renault Espace“, o pastarasis automobilis kliudė automobilį BMW 525.

Pernykščio eismo įvykio metu sužalotas taksi automobilio „Chrysler Voyager“ vairuotojas, kuris dėl galvos sumušimo paguldytas į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius