Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonavos kriminalistų radinys – du, įtariama, vogti traktoriai

Pirmadienio vakarą Jonavos policijos kriminalistai viename iš mieste esančių garažų rado du traktorius, iš kurių vienas – vogtas Danijoje. Kaip jonavoszinios.lt sakė Jonavos policijos viršininkas Vigintas Lukošius, kol kas aiškinamasi, kam priklauso antrasis traktorius.
Vogtas traktorius
Vogtas traktorius / Kauno apskrities VPK nuotr.

„Vienas iš jų – naujas, kitas – ne. Tačiau tai – brangūs traktoriai“, – sakė V.Lukošius.

Pareigūno teigimu, traktoriai rasti gavus žvalgybinės informacijos, o į garažą pareigūnai pateko „ne gera valia“ – norint patekti į vidų pareigūnams reikėjo įveikti kliūtis.

Ar kriminalistams teko laužti garažo duris, ar yra sulaikytų įtariamųjų, nepranešama. 

Kaip antradienį pranešė Jonavos policija, traktoriai rasti pirmadienį apie 21 val. Vienas jų – traktorius "VALTRA" be valstybinių numerių, kuris yra paieškomas Danijos Karalystėje.

Toje pačioje patalpoje rastas ir traktorius JOHN DEERE, taip pat be valstybinių numerių. Jo identifikacinio kodo metalinė plokštelė buvo su mechaniniais pažeidimais. Kol kas nežinia, ar jis – taip pat vogtas.

Traktorius laikinam saugojimui atsisakė priimti Jonavoje esanti M.Jakimavičiaus įmonė. Po avarijų ir konfiskuotas transporto priemones pagal sutartį su Jonavos policija sauganti įmonė jų neturi kur dėti.

„Mums jie per dideli“, – sakė įmonės vadovas Mečislovas Jakimavičius. 

Lietuvos įmonių, prekiaujančių tokio modelio traktoriais, atstovai sako, kad priklausomai nuo galingumo šie traktoriai kainuoja maždaug nuo 40 iki 150 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius