Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2015 12 12 /22:33

Širvintų policija sulaikė visiškai girtą vairuotoją, užmušusį 15-metį ir sužalojusį 17-metę

Širvintose šeštadienio vakarą – kraupi eismo nelaimė. Vieną nepilnametį automobiliu partrenkęs, o kitą sužalojęs įtariamasis spruko universalu, kurio priekio kairė pusė apdaužyta. Šeštadienio vakarą įtariamojo Andriaus Kolosovo automobilis „Volvo V70“ buvo aptiktas. Vėliau pranešta, kad Širvintų policija sulaikė ir bėglį. Jam nustatytas sunkus girtumas.
Andrius Kolosovas
Andrius Kolosovas / Policijos nuotr.

„Įtariamasis jau Širvintų r. policijos komisariate, jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis“, – skelbiama Lietuvos policijos socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. 

Andrius Kolosovas sulaikytas

Įtariamasis jau Širvintų r. policijos komisariate, jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis.

Posted by Lietuvos policija on 2015 m. gruodžio 12 d.

„Širvintose nepilnametį mirtinai sužalojęs įtariamasis jau sulaikytas. Ačiū visiems, padirbėjome iš peties“, – socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Lietuvos policija.  

Įvykių chronologija: 

Širvintų gyvenvietėje, jos apylinkėse ir visoje Vilniaus apskrityje buvo padidinta policijos parengtis. Sujudimą sukėlė vairuotojas, sukėlęs kraupų eismo įvykį ir sprukęs iš avarijos vietos.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Operatyvaus valdymo skyriuje 15min.lt sužinojo, kad avarija įvyko 17.02 val.

Upelio gatvėje Širvintose automobilis, vairuojamas A.Kolosovo, parbloškė du nepilnamečius. 

15-metis patyrė mirtinų traumų. Tuo tarpu drauge ėjusi 17-metė sužalota ir išvežta į vaikų ligoninę sostinėje. „Nepilnametė išvežta į Vilniaus Santariškių ligoninę“, – BNS sakė budėtojas.

Iš pradžių žinota tik tiek, kad vairuotojas spruko. Įvykio vietoje iškart pastebėta nuolaužų, todėl manytina, kad transporto priemonė buvo apgadinta.

Vilniaus apskrities VPK duomenimis, netrukus nustatyta, kad ieškomas bėglio automobilis yra universalo kėbulu. Be to, sukonkretinta, kad transporto priemonės apgadinimai turėtų būti automobilio priekio kairėje pusėje.

Skelbta, kad gali būti apgadintas automobilio priekis, išdaužtas priekinis kairysis žibintas ir nulaužtas veidrodėlis.

Širvintose nepilnametį mirtinai sužalojęs įtariamasis jau sulaikytas. Ačiū visiems, padirbėjome iš peties, – socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė pareigūnai. 

Automobilio paieškoms mestos didelės policijos pareigūnų pajėgos. Tuo pačiu policija paprašė visuomenės pagalbos.

Vakare policija nustatė, kad eismo įvykis sukeltas automobiliu „Volvo“. Netrukus transporto priemonė aptikta paslėpta viename Širvintų garaže.

Įtariamasis „Volvo“ vairuotojas yra Andrius Kolosovas (gimęs 1984 m.). Jis jau sulaikytas. Policija buvo prašiusi visuomenės pagalbos, kad bėglys būtų greičiau surastas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius