Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabilo Boriso Nemcovo nužudymą matęs ir greitai pasišalinęs vairuotojas

Rusijos žiniasklaida pakalbino gatvių tarnybos automobilio, sustojusio ant Moskvoreckio tilto B.Nemcovo nužudymo metu, vairuotoją. Tačiau šis interviu sukelia dar daugiau klausimų. Vairuotojas žurnalistams užsiminė apie krauju paplūdusį B.Nemcovą, nors įvykio nuotraukose, darytose iškart po žmogžudystės, nesimato nė lašo kraujo. O būtent ši aplinkybė ir sufleruoja versiją, kad opozicionierius vasario 27 d. buvo nužudytas visai ne ant tilto, o tik atvežtas ir paliktas.
Boriso Nemcovo nužudymas
Boriso Nemcovo nužudymas / Nuotr. iš vaizdo įrašo

Nesutampa ir kitos aplinkybės. Ana Durickaja sakė, kad tai ji iškvietė policiją. Tačiau vairuotojas sako visiškai kitaip.

Gatvių priežiūros tarnybos sunkvežimiu važiavęs Sergejus Budnikovas papasakojo žurnalistams, kodėl nebandė padėti nušautam B.Nemcovui ir nuvažiavo iš nusikaltimo vietos nesulaukęs policijos. Vairuotojas sakė taip pasielgęs, nes laikėsi darbinio reglamento.

Kanalui NTV vairuotojas taip papasakojo, kas įvyko lemtingą naktį:

Mergina negalėjo rišliai kalbėti, jai nepavyko pasinaudoti telefonu.

„Važiavau mašina ir galinio vaizdo veidrodyje pamačiau ant šaligatvio gulintį žmogų. Sustojau, norėjau padėti. Iškart pribėgo mergina. Ją buvo ištikusi isterija.“

S.Budnikovo teigimu, mergina (Ana Durickaja) negalėjo rišliai kalbėti, jai nepavyko pasinaudoti telefonu. Nei žudiko, nei balto automobilio, apie kurį kalba tyrėjai, gatvių priežiūros tarnybos mašinos vairuotojas nematė.

„Ta mergina, ištikta isterijos, negalėjo surinkti telefono numerio. Paėmęs jos telefono aparatą, paskambinau 112, iškviečiau pagalbos tarnybas. Bet jų nelaukiau. Važiavau toliau pagal tvarkaraštį“, – pasakojo S.Budnikovas.

Vėliau vairuotoją policija apklausė kaip įvykio liudininką. Tokį žmogžudystės vaizdo įrašą išplatino Rusijos žiniasklaida. Tačiau keista, kad arčiau epicentro buvusios 7 stebėjimo kameros buvo išjungtos (kamerų schemą rasite čia).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius